Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απουσίες έχει η αεκ ) 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Απουσίες έχει η ΑΕΚ

Δεν έφταναν τα προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες που αντιμετώπιζε η ΑΕΚ, το προχθεσινό φιλικό με τη Στεάουα ήρθε να προσθέσει και άλλα. Είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο κόντρα στον Απόλλωνα, η ΑΕΚ να παραταχθεί χωρίς αρκετά βασικά της στελέχη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ηλίας Ατματσίδης δεν θα δώσει το παρών στη Ριζούπολη, όπως και οι Κοπιτσής, Σαβέφκσι. Κατά μεγάλο ποσοστό θα λείψει και ο Μαλαδένης που έχει πρήξιμο στο δάχτυλο, ενώ από χθες θέμα τίθεται και με τον Ζουμπούλη. Ο ποδοσφαιριστής έχει αιμάτωμα στο γόνατο από το φιλικό με την Στεάουα και χθες δεν προπονήθηκε, τρέχοντας χαλαρά. Αντίθετα, ο Γκρέταρσον τίθεται από σήμερα στη διάθεση του Όλεγκ Μπλαχίν, ενώ ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής δεν συναντήθηκε τελικά χθες με τον Στάθη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην διάθεση του Μπλαχίν από σήμερα είναι και ο Καψής που χθες έτρεξε μόνος του στην προπόνηση.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, πάντως, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στη Ριζούπολη, καθώς η διοίκηση υπολογίζει πάνω από 10.000 οπαδούς της ομάδας στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Όλεγκ Μπλαχίν είναι αισιόδοξος για την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, ενώ υποστηρίζει ότι σε πολύ σύντομο διάστημα, όταν και θα ενταχθούν πλήρως οι ξένοι στην ομάδα, η ΑΕΚ θα αποδίδει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.