Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι "πρασινοι" νικησαν και πλησιασαν την αεκ :: 19/2/2006 22:46:06) 

Γκέκας εναντίον Μπαρτζιώκα. Ο Λαρισαίος σκόραρε ξανά κατά της πρώην ομάδας του.

ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ

Καλή θέα για σεντόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 0 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στο κόλπο του Τσάμπιονς λιγκ μπήκε και πάλι για τα καλά ο Παναθηναϊκός. Εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΚ και με τη νίκη του επί της Καλλιθέας, μείωσε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς, ενώ σε δύο εβδομάδες υπάρχει το ντέρμπι των δύο ομάδων στο… πράσινο ΟΑΚΑ. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 επί της Καλλιθέας. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν μία ανούσια υπεροχή. Η είσοδος του Χαραλαμπίδη έδωσε επιθετική πνοή και στο 52' άνοιξε το σκορ με τον Γκέκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία των αμυντικών της Καλλιθέας. Το προβάδισμα στο σκορ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επιβάλλουν πλήρως την κυριαρχία τους, με τον Ντουμιτρέσκου να ρίχνει στο ματς τον Κουτσοσπύρο και τον Ζαν Μαρί Σιλά, αλλά οι ποδοσφαιριστές του δε μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τον Γκαλίνοβιτς.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-0 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ, έπειτα από ασίστ του Λεοντίου. Ο Μαλεζάνι υποστήριξε ότι πλέον όλα είναι ανοιχτά για τη μάχη της δεύτερης θέσης, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του. Ο Ντουμιτρέσκου χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του. Όσο για τη μάχη της παραμονής, τόνισε ότι πολλά θα κριθούν στα επόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Κώτσιος (35' Δάρλας), Βύντρα, Μόρις, Γκούμας, Μπίσκαν, Τζιόλης, Σέριτς (46' Χαραλαμπίδης), Γκονζάλες, Γκέκας (86' Λεοντίου), Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπαρτζώκας, Καρατζάς (62' Κουτσοσπύρος), Κουλακιώτης, Γκεοργκίεφ, Πέτκοβιτς (84' Τσίγκας), Πασάς (70' Σιλά), Βενέτης, Κλέμπερ, Μιγιάτοβιτς, Ραντοβάνοβιτς, Μπέι.