Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο πανσερραϊκος εχασε και παλι στην εδρα του :: 19/2/2006 20:47:42) 

Προσπάθεια του Γκόγκα (δεξιά) με τον Καλαφάτη να ακολουθεί.

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

Σύνδρομο ήττας

Εβδομάδα των παθών για τον Πανσερραϊκό. Τρεις μέρες μετά την ήττα από την Καστοριά, ήρθε να προστεθεί η νέα εντός έδρας αποτυχία, τη φορά αυτή από την Καλαμάτα με σκορ 2-1.

Επιμέλεια: ΠΑΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Το κακό για τη μακεδονική ομάδα είναι διπλό, καθώς εκτός από την ήττα που τη φέρνει σε δεινή βαθμολογική θέση, θα στερηθεί στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη τις υπηρεσίες πέντε βασικών στελεχών του. Κι αυτό γιατί δύο εξ αυτών αντίκρισαν κόκκινες κάρτες (65' Τραγιάννης,66' Μίνγκας), ενώ Γκόγκας, Λουμπόγεβιτς και Χουνουζίδης συμπλήρωσαν κάρτες. Ο Πανσερραϊκός εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Χαλκιδικιώτη Πέτρου Μιχαηλίδη, χαρακτηρίζοντας υπερβολική την κόκκινη κάρτα στον Μίνγκα, ενώ γκρινιάζει για πέναλτι στο 88', σε ανατροπή του Γκόγκα από τον Μπριλάκη. Στο 74' ο Λουμπόγεβιτς έκανε θέατρο εντός περιοχής, ο Μιχαηλίδης έβαλε το χέρι στο τσεπάκι για να τους βγάλει κάρτα, αλλά όταν διαπίστωσε πως ήταν ήδη ''χρεωμένος'' έκανε πίσω. Στα αγωνιστικά ο Πανσερραϊκός ήταν μετριότατος. Τα πολλά λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στην Καλαμάτα να προηγηθεί με 0-2 χάρη στα γκολ των Μισερντόφσκι (9') και Τζανετάκου (38'). Στο 24' ο Γκόγκας είχε σουτ στο δοκάρι, όμως στο 66' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 που παρά την επιθετικότητα των γηπεδούχων δεν άλλαξε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κόλεφ, Μεϊχίδε, Μάριαν, Κύρου, Βαντελανόιτ (46' Κοντέων), Ζίφκοβιτς (46' Μίνγκας), Λουμπόγεβιτς, Τραγιάννης, Χουνουζίδης, Γκόγκας, Γεωργιάδης (87' Λίζνιτς). ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπαδόπουλος, Γενιτσαρίδης, Μαρής, Μπριλάκης, Καλαγκάνης, Καλαφάτης (25' Τζανετάκος, Κατσόγλου, Τάσιτς, Μιχελής, Μιλόσκοβιτς, Μισερντόφσκι (38' Μπουλάκος, 84' Καπαγιαννίδης).