Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0

Υπογραφή Φοφόνκα

Ένα γκολ του Φοφόνκα στο 31' με δυνατό σουτ έκρινε την αναμέτρηση Κέρκυρας-Παναχαϊκής (1-0). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και η επιτυχία τους ήρθε μάλλον εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν απειλητικά μόνο στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, χωρίς αποτέλεσμα. Διαιτήτευσε ο Αποστολίδης (Πειραιά).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βεζυρίδης, Τόσκας, Μοσχογιάννης, Σαρακατσάνος, Νταμπρόφσκι, Kακιούζης, Γήτας (65' Koυτσουρές), Ντα Σίλβα, Χατζής (80' Πετράς), Φοφόνκα, Ντακόλ (73' Γκαρόζης) ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παναγιώτου, Τζουλιάνο (64' Λισγάρας), Αργυρόπουλος, Καπιταούρι, Φούφουλας (75' Τζανετάκης), Λουμπαρδέας, Γκάτσης, Γιάνκοβιτς, Νασιόπουλος, Νικολάου (60' Ντόμας), Τελκίνσκι.

ΧΑΪΔΑΡΙ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2

Συνήθης ύποπτος

Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε ο Εργοτέλης το εμπόδιο του Χαϊδαρίου (0-2). Οι φιλοξενούμενοι ''χτύπησαν'' σε ανύποπτο χρόνο, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και με τον ίδιο παίκτη, τον Ογκουνσότο. Το πρώτο στο 25' με πλασέ (0-1) και το δεύτερο στο 29' με τον ίδιο τρόπο, όταν επωφελήθηκε κακής συνεννόησης των Κουκουτσέλα και Κοταρά (0-2). Στο 39' το Χαϊδάρι είχε δοκάρι με τον Τσουκαλίδη. Διαιτήτευσε ο Αργυρόπουλος (Καστοριάς).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κοτταράς, Τριμπόνιας, Παπαδόπουλος, Χωριανόπουλος, Μουρούτης (73' Πετρόπουλος), Τσουκαλίδης, Κιούρκος (63' Κατσαρός), Τουρνάς, Κουκουτσέλας (59' Υφαντής), Νεντέλκοβιτς, Φρίμπογκ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Κορδονούρης, Μαρκόφ, Κένεντι, Μίχος, Σταυρακάκης (82' Χάγκεν), Κοιλιάρας (89' Κοιλάρας), Σουτζής, Κεφαλούκος, Νατσέφσκι (87' Αργυράκης), Ογκουνσότο.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-1

Απλά τα πράγματα

Ευκολότερα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ ο Ηλυσιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του ουραγού Πανηλειακού (2-1). Στο 6' με πέναλτι του Κάμπα (ανατροπή Κοζανίδη από Λαμπρόπουλο) οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 και στο 21' ο Μακρής με κεφαλιά ''ζευγάρωσε'' τα τέρματα του Ηλυσιακού. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 28' με πλασέ του Πελέκη. Ο Ηλυσιακός που ήταν φανερά καλύτερος είχε δύο δοκάρια με τον Κοζανίδης στο 63' και τον Μακρή στο 91'. Διαιτήτευσε ο Καρσιώτης (Κορίνθου).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Ιβάνοφ, Κόλια, Κόγιογλου, Γκοσποντίνοφ, Γκαρέ, Δωροβίνης, Μανωλιάδης, Κοζανίδης, Ρέιζερ (74' Μουσούμπου), Κάμπας (52' Ψαρρής), Μακρής (92' Νίτης). ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λαμπρόπουλος, Καράμπελας (69' Μιτρόφ), Μεσέρδης, Μπάμπιτς, Κολόκας, Κολοτούρος, Πελέκης, Κακαζούκης, Μπρης, Ροντρίγκο (62' Λιοσάτος), Γέλοβατς (86' Γουβαλάρης).