Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο νικος αναστοπουλος υποκλιθηκε στους φιλους του αρη :: 12/2/2006 21:49:03) 

Ο Πάουλο Κόστα προσπαθεί να αποφύγει δυο παίκτες του Πανηλειακού.

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο

Βημάτιζε αργά από τη φυσούνα των αποδυτηρίων προς τον πάγκο. Όταν διένυσε λίγα μέτρα και έγινε αντιληπτός από τον κόσμο… άρχισε το χειροκρότημα. Για λίγα δευτερόλεπτα το απόλαυσε με σκυμμένο κεφάλι διατηρώντας το αργό βήμα. Πλησιάζοντας στη θέση του, σήκωσε το κεφάλι είδε το γεμάτο γήπεδο και ανταπέδωσε. Αρχικά χαιρετώντας και τελικά σφίγγοντας τη γροθιά του. Ο Νίκος Αναστόπουλος περίμενε καιρό την υποδοχή των φίλων του Άρη, αλλά κι αυτοί δεν τον απογοήτευσαν.

ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα δεν είχε και πολλά να πει, εκτός από "μπράβο" στον κόσμο: "Ήταν ο πρωταγωνιστής. Δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα, την περιμέναμε καιρό και πρέπει να του πούμε μπράβο για την παρουσία και τη βοήθεια". Όσο για το αγωνιστικό: "Θετικό είναι το ζητούμενο, δηλαδή οι τρεις βαθμοί. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε για το επόμενο με το Θρασύβουλο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, αλλά τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα παιχνίδια".

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ σχολίασε για τον Πανηλειακό: "Δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων του αγώνα, ο Άρης μας πίεσε, οπισθοχωρήσαμε και μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, έχουμε νέα παιδιά που κερδίζουν εμπειρίες για να τις αξιοποιήσουν στο μέλλον".