Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ

Ξεκαθαρίζει για τον Σανχούρχο

Ο Φερνάντο Σανχούρχο έφυγε υποβασταζόμενος από το Χαριλάου, αφού δεν μπορούσε ούτε καν να βαδίσει με το αριστερό πόδι. Η αντιαθλητική ενέργεια του Μαρκόπουλου (που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι!) θα του στοιχίσει όπως φαίνεται απουσία από τα γήπεδα που κυμαίνεται από είκοσι μέρες και μπορεί να φτάσει ακόμη και τον ενάμισι μήνα! Ο Αργεντινός μέσος, είχε μια επιβάρυνση στο αριστερό γόνατο, αλλά την είχε αντιμετωπίσει με συντηρητική αγωγή. Χθες από το χτύπημα που δέχθηκε, στην καλύτερη περίπτωση έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου και στη χειρότερη μερική ρήξη, που αυτόματα θα σημάνει ότι θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Σήμερα θα κάνει μαγνητική τομογραφία που θα καταδείξει το μέγεθος του τραυματισμού του. Για τον αγώνα της Κυριακής με το Θρασύβουλο, επιστρέφουν από τιμωρία οι Γόγολος, Κάσερες, Νεμπεγλέρας, πιθανότατα και οι Γκαρσία, Κουλουχέρης, ενώ θέση θα διεκδικήσει και ο Φλόρες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Προς παραπομπή ο Τσακιρίδης

Ο Σερραίος ρέφερι Τσακιρίδης, πιστοποίησε απλά ότι στη Β' εθνική υπάρχουν κακοί διαιτητές που αρέσκονται με τις αποφάσεις τους να περνούν στην πρώτη γραμμή και να αποσπούν την προσοχή των φιλάθλων στο γήπεδο. Ήδη οι πληροφορίες θέλουν τον παρατηρητή να τον βαθμολογεί με μη προβιβάσιμο βαθμό, που σημαίνει ότι θα παραπεμφθεί. Ο Άρης διαμαρτύρεται για το σκληρό ως αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ενώ ζήτησε δυο περιπτώσεις πέναλτι. Μία ανατροπή του Αμπελά (28') που είναι αμφισβητούμενη και μία του Γκουγκουλιά (88') που είναι περισσότερο και από προφανής. Στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Παπαδόπουλου σεβάστηκε την υπόδειξη του πρώτου βοηθού Κελίδη, που είχε πρόβλημα στα οφσάιντ.

ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΡΑ λειτούργησαν στο Χαριλάου. Τέσσερις φίλαθλοι δεν εισήλθαν στο γήπεδο αφού κρίθηκε ότι δεν ήταν νηφάλιοι, ενώ στη θύρα 1 ήταν εγκατεστημένα και τα πλέξι γκλας. Η συμπεριφορά ήταν κόσμια σε κάθε περίπτωση και δύο οπαδοί που επιχείρησαν να πετάξουν αντικείμενα… συνετίστηκαν από τους ομοϊδεάτες τους.