Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κολοσσος 61 - ηρακλης 58 :: 12/2/2006 19:24:09) 

ΚΟΛΟΣΣΟΣ 61 - ΗΡΑΚΛΗΣ 58

Αδικη ήττα

16-8, 36-29 (ημίχρονο) 45-45, 61-58 (τελικό) Θεατές: 1.400

Τα σφυρίγματα των διαιτητών και τα δικά του λάθη δεν επέτρεψαν στον Ηρακλή να νικήσει μέσα στο "Βενετόκλειο" τον Κολοσσό και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

ΈΝΑ ΛΕΠΤΟ πριν από τη λήξη του δραματικού αγώνα η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς προηγήθηκε με 52-58. Ο Παπαδάτος με τρίποντο μείωσε σε 55-58. Στην επόμενη φάση οι διαιτητές δεν μέτρησαν όπως υποστηρίζουν οι "κυανόλευκοι" κανονικό καλάθι του Κούβελα σε κόψιμο του Μπράιαντ. Ο Αμερικανός αργότερα με δυο εύστοχες βολές έδωσε προβάδισμα στον Κολοσσό (59-58). Στην επαναφορά της μπάλας κι ενώ απέμεναν 9΄΄ για τη λήξη οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μπάλα και οι διαιτητές υπό την πίεση των οπαδών των "νεοφώτιστων", που εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα και έριχναν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξαν την αρχική τους απόφαση δίνοντας την μπάλα στους γηπεδούχους.

Ο ΜΠΡΑΙΑΝΤ κέρδισε φάουλ (στα 7''). Ευστόχησε σε μια βολή (60-58) αλλά οι παίκτες του Ηρακλή ολιγώρησαν με αποτέλεσμα ο Τσιάκος να κερδίσει το επιθετικό ριμπάουντ και με μια βολή διαμόρφωσε τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Παναγιωτόπουλος ήταν άστοχος σε σουτ τριών πόντων που επιχείρησε στην εκπνοή.

Ο ΣΑΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΤΣ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ύστερα από σύγκρουση με τον Μπράιαντ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάσειση και παρέμεινε για προληπτικούς λόγους.