Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικη στο σεφ θελει σημερα ο ηρακλης :: 17/2/2006 19:47:31) 

Οι παίκτες του Ηρακλή θα παλέψουν για την έκπληξη στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Πάει για το θαύμα

Όποιες πιθανότητες του αναλογούν για τη νίκη θα τις διεκδικήσει ο Ηρακλής, στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Γιούρι Ζντοβτς θεωρεί πως αν το πιστέψουν οι παίκτες έχουν πιθανότητες να νικήσουν παρά τις σοβαρότατες ελλείψεις.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Ηρακλής είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της αποψινής αναμέτρησης. Εκτός από τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας και το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα του Ολυμπιακού, έχει να αντιμετωπίσει και τα δικά του σημαντικά προβλήματα. Ο Σάσα Στεφάνοβιτς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ο Κώστας Χρήστου κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Μίρσα Κούρτοβιτς δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμη πλήρως. Παρ' όλα αυτά ο Γιούρι Ζντοβτς που ανέκαθεν διακατεχόταν από το πνεύμα νικητή θεωρεί ότι όλα εξαρτώνται από τους παίκτες. "Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να το πιστέψουν οι παίκτες, ότι μπορούν να κερδίσουν. Μετά τους δυο τελευταίους αγώνες έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και όλα θα εξαρτηθούν απ' αυτούς. Χρειαζόμαστε μια νίκη εκτός προγράμματος, για να βρεθούμε πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα, γιατί απέναντί μας έχουμε μια ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες", τόνισε ο Σλοβένος προπονητής.

ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ έπεσε ο Σάσα Στεφάνοβιτς, ο οποίος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με μια αγωνιστική και 14.000 ευρώ πρόστιμο, για το επεισόδιο που προκάλεσε με τον Γιάννη Λάππα, στο παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας. Αυτό σημαίνει ότι ο Σέρβος πλέι μέικερ θα παραμείνει στην ομάδα, αφού θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στην "κυανόλευκη" ΚΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικά 7.200 ευρώ (3.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της, 3.000 για το παράπτωμα του Στεφάνοβιτς και 1.200 για υβριστικό σύνθημα) και μια επίπληξη με την οποία φτάνει τις τρεις.