Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( διαλύεται ο ηρακλής :: 5/2/2006 20:26:53) 

Ο Γιούρι Ζντοβτς κρούει κατ' επανάληψη τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά κανείς δεν τον ακούει.

Ο ΓΙΟΥΡΙ ΖΝΤΟΒΤΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ

Διαλύεται ο Ηρακλής

Θέμα αποχώρησης από την ομάδα έθεσε και ο Νίκος Κούβελας σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσει τη διοίκηση. Ο αρχηγός της ομάδας πάντως έχει φτάσει κι αυτός στα όριά του και ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει εισαγωγη

Οι "φωνές" του Γιούρι Ζντοβτς για το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή δεν φαίνεται να συγκινούν κανέναν. Οι παράγοντες της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη σφυρίζουν αδιάφορα την ώρα που ορισμένοι παίκτες αποχωρούν από την ομάδα.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Ζντοβτς είπε τα πράγματα με το όνομά τους, αμέσως μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, όμως, ουδείς έδειξε να ευαισθητοποιείται. Είτε πρόκειται για τους διοικούντες του Ερασιτέχνη είτε γι' αυτούς της ΚΑΕ, όσοι φυσικά έχουν απομείνει και ασχολούνται με την ομάδα. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση δίχως να έχουν αντιληφθεί, ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ότι η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Η ΟΜΑΔΑ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, καθώς το οικονομικό πρόβλημα γίνεται ολοένα και πιο έντονο όσο περνάει ο καιρός. Ένας μετά τον άλλον οι παίκτες εκδηλώνουν τάσεις φυγής και ήδη ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς και ο Λαβέλ Φέλτον θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν. Ο Σέρβος δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα διαβίωσης(!) και ήδη ενημέρωσε τη διοίκηση του Ηρακλή ότι φεύγει από την ομάδα. Όσο για τον Φέλτον ήταν ανύπαρκτος στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και η απόφαση αντικατάστασής του είναι δεδομένη. Ο Γιούρι Ζντοβτς ήταν έξαλλος μαζί του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός του αντιμίλησε σ' ένα τάιμ άουτ της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Ο ΜΑΙΚ ΚΙΝΓΚ είναι η πρώτη επιλογή του Σλοβένου για την αντικατάσταση του Φέλτον και σήμερα το "ξανθό σκυλί" αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και να έρθει ο 28χρονος παίκτης στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο άλλωστε, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Κολοσσό σ' έναν ακόμη καθοριστικό αγώνα και είναι αναγκαίο να έχει και δεύτερο Αμερικανό στη σύνθεσή του.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ πληροφορίες θέμα αποχώρησης από την ομάδα έθεσε και ο Νίκος Κούβελας σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσει τη διοίκηση. Ο αρχηγός της ομάδας πάντως έχει φτάσει κι αυτός στα όριά του και ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ τον Σάσα Στεφάνοβιτς ήταν ένας απ' αυτούς που είχαν επισκεφθεί το γραφείο του Ζντοβτς ζητώντας να φύγουν, αλλά τώρα εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει στον Ηρακλή μέχρι το τέλος της περιόδου. "Δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Είμαι 30 χρονών και πρέπει να σκεφτώ και την οικογένειά μου. Θέλω να μείνω στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή", είπε χθες ο Σέρβος πλέι μέικερ.