Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΠΟΛΟ: Άκαρπη ήταν η χθεσινή συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του συνδέσμου των αθλητών (Βλοντάκης, Αφρουδάκης, Μάζης, Ρέππας και Θωμάκος) και του προέδρου της ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου. Σε περίπτωση, που σήμερα δεν συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση (με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των σωματείων), ώστε να συζητηθεί ο κανονισμός περί μεταγραφών, τότε οι Έλληνες πολίστες θα μποϋκοτάρουν το φάιναλ φορ του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στην Άρτα. Μάλιστα, φημολογείται ότι στην πόλη της Ηπείρου θα ταξιδέψουν πολίστες απ' όλη την Ελλάδα και θα πέσουν στην πισίνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, σε περίπτωση που διεξαχθούν οι αγώνες. Χθες, ο κ. Διαθεσόπουλος, κάλεσε και πάλι τους πολίστες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να κινηθούν ενάντια στα σωματεία τους και όχι ενάντια στην ομοσπονδία.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αύριο αναχωρεί για τη Σανγκάη η ελληνική αποστολή, που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας (5-9 Απριλίου). Την ομάδα αποτελούν οι Ξυλούρης (ελεύθερο), Γκιούλμπας (ύπτιο), Αλυφαντής (πρόσθιο), Κοκκώδης (μικτή ατομική) και Δημοσχάκη (ελεύθερο).

ΤΕΝΙΣ: Στα προημιτελικά του τουρνουά "Kia International" στο Σέιλ της Αυστραλίας προκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, που νίκησε τον Αυστραλό Σάνον Νετλ με 6-2, 6-3.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Η παρουσίαση του Γύρου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε χθες. Στον αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 5 Απριλίου με αφετηρία το Βόλο και τερματισμό τη Σπάρτη (722 χλμ.), θα συμμετάσχουν 114 ποδηλάτες από 12 χώρες της Ευρώπης, χωρισμένοι σε 19 ομάδες.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Εκτός δράσης για 20 μέρες θα μείνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Πάντως, απέφυγε τα χειρότερα, αφού οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τη νεαρή τζουντόκα να υποβάλλεται σε εγχείρηση.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: "Καρφί" στον Φερνάντο Αλόνσο έριξε ο Μίκαελ Σουμάχερ, λίγο πριν από το γκραν πρι, που θα γίνει την Κυριακή στην Αυστραλία. "Είναι καλός αντίπαλος, αλλά προσπαθώ να θυμηθώ ποιες μάχες είχαμε, εκεί που θα μπορούσαμε να προσπεράσουμε ο ένας τον άλλον", δήλωσε ο πιλότος της Φεράρι εννοώντας ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα.