Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο ίδιο ξενοδοχείο με τους ρώσους :: 30/3/2006 20:35:58) 

Στο ίδιο ξενοδοχείο με τους Ρώσους

Στο ίδιο ξενοδοχείο με την Διναμό Μόσχας θα καταλύσει η αποστολή του Άρη, όπως αποφασίστηκε τελικά και μετά από συνεννόηση με την ULEB και τους διοργανωτές. Οι άνθρωποι του Άρη δεν επιθυμούσαν να είναι στο ίδιο ξενοδοχείο με τους Ρώσους και προτιμούσαν να μείνουν σε άλλο, όμως τα ξενοδοχεία στο Σαρλερουά είναι τρία και τα δυο είχαν ήδη κλειστεί από την ULEB, ενώ το άλλο από τους Ρώσους της Διναμό για τους φιλάθλους τους.

Και η Διναμό άλλαξε πρόγραμμα

Δεν ήταν μόνο ο Άρης που μετέφερε τρεις μέρες νωρίτερα τον αγώνα με την Ολύμπια για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Διναμό ανακοίνωσε χθες πως ο αγώνας με την Ουνιβερσιτάτ όχι μόνο άλλαξε μέρα και από τις 8 Απριλίου πήγε στις 5 Απριλίου, αλλά άλλαξε και έδρα. Η αντίπαλο του Άρη έπαιζε εκτός Μόσχας και για να μην ταλαιπωρηθεί με επιπλέον ταξίδι, έπεισε την Ουνιβερσιτάτ να παίξουν στη Μόσχα!

Αισιόδοξος ο Ντομάνι

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Sport Express" της Μόσχας έδωσε χθες ο αρχηγός της Διναμό, Ντιμίτρι Ντομάνι, από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας. "Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο όποια ομάδα και αν αντιμετωπίζαμε στον τελικό και πιστεύω το ίδιο ισχύει και για τους συμπαίκτες μου. Το βασικό είναι στον τελικό να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Τότε όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά", είπε ο Ντομάνι και πρόσθεσε: "Σαν αρχηγός της ομάδας θέλω να βοηθήσω τα παιδιά με την εμπειρία μου και να τους δείξω τις λεπτομέρειες που κρίνουν έναν αγώνα".

Καταστράφηκε τηλεφωνικό κέντρο!

Είναι μεγάλη η ζήτηση των φιλάθλων για εισιτήρια του τελικού της 11ης Απριλίου. Τόσο μεγάλη που το τηλεφωνικό κέντρο του ταξιδιωτικού πρακτορείου του Ζορπίδη χάλασε! Για κάποιες ώρες δεν λειτουργούσε τίποτα, είχαν μπλοκάρει τα πάντα και χρειάστηκε επιδιόρθωση για να επανέλθει το κύκλωμα…