Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η καε αρης εξασφαλισε επιπλεον 2.500 για τον τελικο :: 30/3/2006 20:01:45) 

Ατμόσφαιρα Παλέ ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Άρη στον Ράιαν Στακ και τους συμπαίκτες του στον τελικό.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2.500 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Σαρλε-ρουά ματ με τα εισιτήρια!

Τεράστια η ζήτηση από τους φιλάθλους για ένα μαγικό χαρτάκι

Επισήμως, η ΚΑΕ Άρης έχει πάρει 1.000 εισιτήρια και 250 προσκλήσεις VIP, όσα ακριβώς αναφέρονται στο πρωτόκολλο του τελικού του ULEB Cup. Ακριβώς τόσα έχει προμηθευτεί και η Διναμό Μόσχας. Ανεπισήμως, οι "κίτρινοι" από χθες έχουν στα χέρια τους άλλα 2.500 εισιτήρια από το Σαρλερουά!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ,

Συνολικά δηλαδή 3.750 εισιτήρια! Το ότι η ζήτηση είναι υπερδιπλάσια του μάξιμουμ των εισιτηρίων, που μπορεί να εξασφαλίσει ο Άρης είναι δεδομένο. Κάθε λεπτό χτυπάει το τηλέφωνο στα γραφεία της ΚΑΕ, ενώ στα ταξιδιωτικά πρακτορεία με τα οποία συνεργάζεται η ΚΑΕ οι… ενοχλήσεις είναι ακόμα πιο συχνές. Όλοι θέλουν να πάνε στο Σαρλερουά και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του 22ου τίτλου και την πρόκριση στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς, όμως τελικά υπολογίζεται πως 4.000-5.000 φίλαθλοι θα μεταβούν στο Βέλγιο. Ο μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης πήρε χθες τα 1.250 εισιτήρια του τελικού, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από το Σαρλερουά οι "κίτρινοι" έχουν ήδη εξασφαλίσει και άλλα 2.500 "μαγικά χαρτάκια", αν και επισήμως δεν υπάρχει πληροφόρηση για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον ακόμα…

Δεδομένου ότι ήδη υπάρχουν 3.750 εισιτήρια στην κατοχή του Άρη, σημαίνει πως θα διατεθούν άλλα 2.550 εισιτήρια. Από αυτά τα 1.250 θα τα πάρει, όπως αναφέρει το πρωτόκολλο της ULEB, η Διναμό Μόσχας, όμως η ρωσική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει το μεγαλύτερο μέρος αυτών. Υπολογίζεται ότι το πολύ 400 φίλαθλοι θα ταξιδέψουν από τη Μόσχα στο Σαρλερουά. Όσα επιστρέψουν οι Ρώσοι θα δοθούν στον Άρη, ενώ από εκεί και πέρα απομένουν 1.300 εισιτήρια τα οποία θα διαθέσει η ULEB στους χορηγούς της. Από αυτά τα εισιτήρια θα επιδιώξουν να πάρουν οι Έλληνες του Σαρλερουά, οι οποίοι εξέφρασαν ένα μικρό παράπονο γιατί δεν μπορούν να πάρουν μέσω Άρη κάποια εισιτήρια. Υπολογίζεται ότι από τα 1.300 εισιτήρια θα υπάρξουν περίπου 300-400 τα οποία θα καταλήξουν σε ελληνικά χέρια, οπότε στο "Σπίρουντομ" οι προβλέψεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 4.500 φιλάθλους του Άρη.