Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ηρακλησ: παρεζανοβιτς και ντραγκσιτς στη διαθεση του ζντοβτς :: 23/3/2006 22:05:01) 

Ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει στη διάθεσή τους Παρεζάνοβιτς και Ντράγκσιτς με τον Πανελλήνιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΠΑΡΕΖΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΣΙΤΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΝΤΟΒΤΣ

Στη μάχη και με τα δυο όπλα

Παρά τη σύγχυση που προηγήθηκε με ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ

Ο Μίλαν Παρεζάνοβιτς και ο Έρβιν Ντράγκσιτς θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Πανελλήνιο. Προηγήθηκε βέβαια μια σύγχυση μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα των δυο παικτών, καθώς οι γνωμοδοτήσεις της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ ήταν διαφορετικές.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ,

Τα δεδομένα στην υπόθεση των δυο παικτών άλλαξαν αρκετές φορές τις τελευταίες δυο μέρες. Με χθεσινό της έγγραφο η ΕΟΚ ενημέρωσε την κυανόλευκη ΚΑΕ, πως έχει δικαίωμα για προσθήκη μόνο ενός παίκτη. Την ίδια ώρα ο ΕΣΑΚΕ υποστήριζε πως ο Ηρακλής δικαιούται να αποκτήσει δυο παίκτες. Ύστερα από συζητήσεις επί συζητήσεων έγινε γνωστό πως ο Μίλαν Παρεζάνοβιτς θα αποκτηθεί ως αντικατάσταση και ο Έρβιν Ντράγκσιτς ως προσθήκη. Αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στον αυριανό αγώνα με τον Πανελλήνιο.

Οι δυο παίκτες θα μεταβούν σήμερα το πρωί στην Αθήνα, ώστε να υποβληθούν στις απαραίτητες για την έκδοση του δελτίου τους εξετάσεις και θα επιστρέψουν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Προηγουμένως υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

Ο ΓΚΡΕΓΚ ΤΖΕΝΚΙΝΣ εμφανίστηκε χθες το πρωί στο Ιβανώφειο, αλλά δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Αντίθετα, απουσίασε και από την απογευματινή προπόνηση και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι έτοιμος να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Ο Γιούρι Ζντοβτς πάντως, με χθεσινές του δηλώσεις άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για τελευταία φορά κόντρα στον Πανελλήνιο. "Είναι καλός επαγγελματίας και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει", τόνισε ο Σλοβένος που ενδεχομένως να ρίξει νερό στο κρασί του, λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Το πιθανότερο ενδεχόμενο πάντως είναι παραταχθεί ο Ηρακλής χωρίς τον Τζένκινς απέναντι στον Πανελλήνιο.

Η ΜΑΧΗ με τους "Ολυμπιονίκες" είναι πολύ σημαντική και ο Ηρακλής θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία το παιχνίδι αυτό για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την παραμονή. "Για μας είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Τώρα που η κατάσταση ομαλοποιήθηκε σε κάποιο βαθμό στα οικονομικά πιστεύω ότι αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα καταφέρουμε να νικήσουμε", υποστήριξε ο Γιώργος Γιαννουζάκος εκφράζοντας και τον προβληματισμό του. "Αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο εξαιτίας του φάιναλ φορ στο βόλεϊ και της διεξαγωγής την ίδια σχεδόν ώρα του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη Λάρισα. Θα είναι ένα πρόβλημα, γιατί όταν το Ιβανώφειο δεν έχει κόσμο δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο όταν είναι γεμάτο".