Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( δυο στην λίστα των απόντων :: 23/3/2006 21:15:35) 

Δυο στην λίστα των απόντων

Σίμονς και Βεργίνης "αγκάθια" για τον ΠΑΟΚ

Δυο μέρες έμειναν για την αναμέτρησή του με την Ολύμπια και στον ΠΑΟΚ τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν. Χθες ήταν η σειρά των Τρε Σίμονς και του Δημήτρη Βεργίνη να προστεθούν στη λίστα των απόντων εκεί που βρίσκεται άλλωστε εδώ και μέρες ο Μακσάντσεφ (θα κάνει σήμερα εκ νέου υπερηχογράφημα). Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα στο πέλμα του, ενώ ο νεαρός πλέι μέικερ ανέβασε πυρετό.

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ στο τέλος, όλες οι ομάδες παλεύουν για κάποιο στόχο. Το ίδιο ισχύει και με την Ολύμπια. Ειδικά τώρα, που παίζει πιο ελεύθερα καθώς έχει αποβάλει το φόβο του υποβιβασμού. Έχω παίξει κι εγώ κάτω από ανάλογες συνθήκες στη Δάφνη και θυμάμαι ότι τότε πήγαμε να κάνουμε μεγάλες ζημιές σε ομάδες που καίγονταν. Για αυτό τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην τους δώσουμε δικαίωμα να πιστέψουν στη νίκη" τόνιζε χθες ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (φωτογραφία) και συνέχισε: "Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στους Στιούαρτ και Μέισον. Η Ολύμπια έχει και άλλους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα όπως ο Ραντόγενιτς ή ο Λάππας. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο".

ΣΗΜΕΡΑ θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ολύμπια (10 ευρώ). Όποιος οπαδός του ΠΑΟΚ αγοράσει εισιτήριο μπορεί να προμηθεύεται και εισιτήριο του επόμενου αγώνα με τον Απόλλωνα στη μισή τιμή (5 ευρώ).

Θ.ΧΑΣΤΑΣ