Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αντρέι κράβαρικ έχει ακόμη ένα λόγο να θέλει το ευρωπαϊκό τρόπαιο :: 23/3/2006 21:14:22) 

Για τον τελευταίο… χορό ετοιμάζεται ο Αντρέι Κράβαρικ.

Το τελευταίο φάιναλ φορ

Ο Αντρέι Κράβαρικ έχει ακόμη ένα λόγο να θέλει το ευρωπαϊκό τρόπαιο

Η αναχώρηση του Ηρακλή για τη Ρώμη, εκεί όπου θα διεκδικήσει αυτό, που καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει στο παρελθόν, θα αποκάλυπτε ούτως ή άλλως τη γλυκιά προσμονή για την έναρξη του ημιτελικού με την Μπέλγκοροντ, αύριο στις 20.30. Ο Αντρέι Κράβαρικ, όμως, έκρυβε ακόμη μία έκπληξη σε όσους ευχήθηκαν καλό κατευόδιο στην ομάδα.

"Τα χρόνια περνούν γρήγορα και ίσως αυτό είναι το τελευταίο μου φάιναλ φορ", είπε ο αρχηγός του Ηρακλή, που προσπέρασε γρήγορα το μούδιασμα των συνομιλητών του, για να μιλήσει και για το δια ταύτα. Το φάιναλ φορ, δηλαδή. "Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να κερδίσουμε πρώτα το παιχνίδι με τους Ρώσους και στη συνέχεια στον τελικό να μην χάσουμε την ευκαιρία σαν πέρυσι. Χρειάζονται πίστη, ζεστή καρδιά και καθαρό μυαλό".

Ο Μάριος Γκιούρδας, που θα συμμετάσχει στο όγδοο φάιναλ φορ της καριέρας του, παραδέχτηκε πως "βρισκόμαστε στην άχαρη περίοδο της αναμονής, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες". Όσο για τον Κλέιτον Στάνλεϊ, μίλησε απλώς για να μιλήσει: "Ναι, ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο. Η Μπέλγκοροντ είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως και οι υπόλοιπες".