Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στα τελη της εβδομαδας οι εξελιξεις :: 17/3/2006 21:59:26) 

Λίγες ημέρες υπομονή συνιστά ο Γιάννης Γούμενος.

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στα χέρια των λογιστών

Μετά από μια… ταραχώδη εβδομάδα, τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αρχίζουν (έστω και φαινομενικά) να ηρεμούν. Τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένονται εξελίξεις

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Μέχρι τότε αναμένεται να έχει τελειώσει ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ, ο οποίος διενεργείται από τρεις ορκωτούς ελεγκτές, θα παρουσιαστούν στους ενδιαφερόμενους τα στοιχεία που θα προκύψουν, οι οποίοι με τη σειρά τους θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν τις συζητήσεις με τον Γιάννη Γούμενο. Ο τελευταίος εμφανίζεται αισιόδοξος τις τελευταίες μέρες και με όποιον συναντήθηκε, ζήτησε "λίγες μέρες υπομονή, αφού κάτι καλό είναι σε εξέλιξη".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ είναι αυτός, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για να μπουν οι ορκωτοί ελεγκτές στην ΠΑΕ, ύστερα από αίτημα επιχειρηματία, ο οποίος εκδήλωσε το ενδιαφέρον, κρίνοντας πως πρόκειται για αξιόπιστο, που έχει τις δυνατότητες να αναλάβει τον ΠΑΟΚ και να καλύψει και τις απαιτήσεις του ίδιου και του Βασίλη Παγώνη. Σχετικά με την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου, τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει πολλά σενάρια, περί Ρώσων επιχειρηματιών, περί Έλληνα εφοπλιστή κ.α., τα οποία εμπλέκουν ακόμη και πρώην παράγοντα μεγάλης αθηναϊκής ομάδας, ωστόσο ο Γιάννης Γούμενος αποφεύγει να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε ακόμη και στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, οι οποίοι απλώς παρακολουθούν τους ορκωτούς ελεγκτές να μπαινοβγαίνουν στα γραφεία.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ψωμιάδη, το οποίο θεωρητικά έχει κλείσει, με τη δήλωση απόσυρσής του, αλλά ουσιαστικά παραμένει ανοιχτό, μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή η πλευρά του συγκεκριμένου επιχειρηματία για να επανέλθει, έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Κατσαρής, θέλει να κλείσει ένα ραντεβού μαζί του για να διαπιστώσει τις προθέσεις του κι ενδεχομένως να τον φέρει σε επαφή με τον Γιάννη Γούμενο. Τις τελευταίες μέρες, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, δέχτηκε αρκετές πιέσεις, κυρίως από μια μερίδα οργανωμένων οπαδών, που θεωρούν τη λύση του Παύλου Ψωμιάδη, ως την πιο καλή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να ασχοληθεί με την υπόθεση και να αναλάβει πρωτοβουλία.