Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συλλαλητηριο στο καυταντζογλειο αυριο για το τμημα μπασκετ του συλλογου :: 17/3/2006 19:56:24) 

Οι οπαδοί του Ηρακλή θα κάνουν το χρέος τους, επιβραβεύοντας με την παρουσία τους την ποδοδφαιρική ομάδα για την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά θα βοηθήσουν και το τμήμα μπάσκετ να ανασάνει οικονομικά.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δώστε ευρώ και σώστε τον Ηρακλή

Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρις εσχάτων. Οι παίκτες που απέμειναν, το ίδιο. Μόνοι τους είναι βέβαιο, ότι δεν θα πετύχουν τίποτα. Έχοντας όμως τον κόσμο στο πλευρό τους, όλα είναι πιθανά.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Στο αυριανό προσκλητήριο σωτηρίας το μπασκετικού Ηρακλή, η ανταπόκριση της πλειοψηφίας των φίλων της ομάδας κρίνεται επιβεβλημένη. Μπορεί το γεγονός ότι εμπνευστής της κίνησης είναι ο Γιώργος Σπανουδάκης, να ξενίζει αρκετούς, ωστόσο και αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να βρεθούν αύριο στις 5:45μ.μ. στο Καυταντζόγλειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με το Αιγάλεω και παράλληλα να ενισχύσουν με τα πολύτιμα ευρώ τους την ΚΑΕ Ηρακλής. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τις καθαρές εισπράξεις (υπολογίζονται στο 60% του ποσού που ανακοινώνεται μετά το τέλος των παιχνιδιών) του αγώνα στο πιο ταλαιπωρημένο τμήμα του συλλόγου. Με βάση τον μέσο όρο των εισπράξεων στα ένδεκα εντός έδρας παιχνίδια, στο ταμείο της ΚΑΕ θα εισρεύσουν περίπου είκοσι χιλιάδες ευρώ. Οι άνθρωποι του Ηρακλή όμως αισιοδοξούν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα είναι τουλάχιστον το διπλάσιο.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του παιχνιδιού κυκλοφορούν σήμερα στα εκδοτήρια του Καυταντζογλείου και τιμώνται 10, 20, 30 και 50 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και λίγα των 100 ευρώ για την κεντρική θύρα των επισήμων. Κάθε μέλος της διοίκησης θα αγοράσει από ένα εισιτήριο των εκατό ευρώ, ενώ κάτι ανάλογο θα κάνουν πολιτικοί και πολιτειακοί φορείς της πόλης, θέλοντας να δείξουν τη στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια. Εισιτήρια προτίθενται να αγοράσουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την τελευταία διετία έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις.

ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ οπαδοί καλούν τον απλό κόσμο στο γήπεδο για να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα του ποδοσφαίρου και με τα ευρώ του την ομάδα του μπάσκετ. Ωστόσο κρατούν αποστάσεις από την κίνηση της ΠΑΕ: "Είναι χρέος του κάθε φιλάθλου να δώσει το παρών. Μας χρειάζεται και ο ποδοσφαιρικός και ο μπασκετικός Ηρακλής. Για ενενήντα λεπτά θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε στην άκρη τις διαφωνίες και τις διαφορές με το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Για εμάς πρόκειται για μία ανέξοδη κίνηση εντυπωσιασμού και παραπλάνησης του κόσμου από τον κ. Σπανουδάκη. Αντί να παραχωρεί τις καθαρές εισπράξεις, θα μπορούσε να επιστρέψει τα χρήματα που συγκέντρωσε ο κόσμος τον περασμένο Γενάρη, όταν εγκατέλειψε την ΠΑΕ", ανέφερε ο πρόεδρος του Σ.Φ.Η. "Παπάφη", Φώτης Θέος.