Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο νικος γκαλης προετοιμαζεται εντατικα για το προς τιμην του φιλικο :: 17/3/2006 19:54:40) 

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Νίκου Γκάλη με τον Άρη, όταν ακόμη φορούσε την φανέλα με το Νο 7.

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟ

Ο "γκάγκστερ" οπλίζει

Ο Νίκος Γκάλης όχι μόνο θα παίξει στο φιλικό, που θα δοθεί προς τιμήν του από τον Άρη, τον προσεχή Σεπτέμβριο, αλλά επειδή θέλει να είναι ο… γνωστός Γκάλης, θα κάνει και προετοιμασία το καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεών του στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Μπορεί να έχει πατήσει τα 49 του χρόνια, όμως το "μικρόβιο" είναι ακόμα μέσα του. Θέλει στη δική του φιέστα να είναι όλα τέλεια και φυσικά θέλει ο ίδιος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εννοείται ότι ήταν αδύνατο να δεχτεί να μην παίξει σε αυτήν την ιστορική στιγμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Ο Γκάλης έχει αποφασίσει πως θα πρέπει να… δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων του Άρη. Άλλωστε, αυτό έκανε όλα τα χρόνια που φόρεσε την "κίτρινη" φανέλα. "Θα αγωνιστεί κανονικά ο Νίκος Γκάλης και μας είπε ότι από το καλοκαίρι θα ξεκινήσει προετοιμασία. Ας ξεκινήσουν να φυλάγονται, όσοι βρεθούν απέναντί του. Ήδη υπάρχουν τηλεφωνήματα από παλιούς παίκτες και προπονητές να συμμετάσχουν στη γιορτή προς τιμήν του", είπε χθες ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Ο ΓΚΑΛΗΣ θα προπονείται σε κάπως πιο έντονους ρυθμούς αυτό το καλοκαίρι. Μαζί με τα μικρά παιδιά που κατακλύζουν τις κατασκηνώσεις του κάθε καλοκαίρι ο "Νικ" θα προσπαθήσει να βρεθεί σε καλή φόρμα τον Σεπτέμβριο για να δώσει μια τελευταία παράσταση. Σκέφτεται ήδη πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δεν παραλείπει και τα αστεία με τους κοντινούς του ανθρώπους. Βέβαια πριν από το παιχνίδι, υπάρχει ένα άλλο σημαντικό, ίσως το σημαντικότερο στη ζωή του: η γέννηση του παιδιού του, που θα είναι κοριτσάκι, όπως… αναφέρουν οι πληροφορίες. Η σύζυγός του, Ελένη Παναγιώτου θα γεννήσει μέσα στον Μάιο και ο Γκάλης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Λογικό να ρίξει εκεί το βάρος, αλλά και το μπάσκετ, όπως και το τένις, δεν θα τα παραμελήσει.