Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( για την 10η συνεχομενη εντος εδρας νικη κοντρα στο αιγαλεω :: 17/3/2006 19:21:45) 

ΓΙΑ ΤΗΝ 10η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Σπάει το ρεκόρ μετά απο 21 χρόνια

Ο προπονητής Κωφίδης, ισοφάρισε το ρεκόρ του ποδοσφαιριστή Κωφίδη και αύριο (17:45) θα προσπαθήσει να το σπάσει. Οι "κυανόλευκοι" έχουν ραντεβού με την ιστορία, καθώς με νίκη επί του Αιγάλεω, φτάνουν τις δέκα συνεχόμενες εντός έδρας και καταρρίπτουν την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, που "κρατάει" από την περίοδο 1984-'85. Παράλληλα με την κατάρριψη του ρεκόρ, ο Ηρακλής θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τέταρτη θέση και να μην πάει χαράμι το τρίποντο στη Λιβαδειά.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι, ωστόσο σκοπεύει να αλλάξει τους παίκτες στις δύο πτέρυγες, καθώς τέθηκαν και πάλι στη διάθεσή του οι Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και Παναγιώτης Δρούγας, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Μπάμπη Περπερίδη, αντίστοιχα. Ο Γιώργος Αμπάρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τάσος Κατσαμπής και Μπαρκ Σεγκιρί.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ έξι θέσεις, οι επιλογές θα είναι οι γνωστές. Το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων θα συνθέσουν οι Σάκης Πρίττας και Ηλίας Πουρσανίδης. Τα δύο άκρα θα καλύψουν οι Γιώργος Γεωργιάδης (δεξιά) και Παναγιώτης Λαγός (αριστερά), ο Ζοέλ Επαλέ (φωτογραφία) θα έχει ένα ελεύθερο ρόλο κινούμενος πίσω από τον Εστέμπαν Ερέρα, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός κλασικός επιθετικός.