Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μολις 1250 δικαιουται ο αρης για τον τελικο :: 29/3/2006 19:54:16) 

Το γήπεδο "Σπίρουντομ" που θα φιλοξενήσει τον τελικό της 11ης Απριλίου.

ΜΟΛΙΣ 1250 ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Μάχη για περισσότερα εισιτήρια

Ακούγονται πολλά και διάφορα για το πόσα εισιτήρια θα πάρει τελικά ο Άρης για τον τελικό της 11ης Απριλίου στο "Spiroudome" του Σαρλερουά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βαρκελόνη κάθε ομάδα επίσημα θα πάρει από 1.250 εισιτήρια. Συνολικά, θα εκδοθούν 6.300 εισιτήρια. Εφόσον 2.500 θα δοθούν στις δυο ομάδες τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στους χορηγούς του ULEB Cup και στην τοπική κοινωνία.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το "κλειδί", γιατί το Σαρλερουά είναι πόλη με έντονο το ελληνικό στοιχείο και με πολύ οργανωμένη ελληνική κοινότητα, η οποία πέρσι έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να συμπαρασταθεί στον Μακεδονικό. "Φέτος είμαστε και πάλι έτοιμοι για να βοηθήσουμε τον Άρη, αν και νομίζω ότι έχει φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη και θα έρθουν αρκετοί και από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι όπως πέρσι με τον Μακεδονικό, που είναι μικρότερη ομάδα. Εμείς πάντως, είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσα περισσότερα εισιτήρια μπορούμε από τη πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσουν στο Σαρλερουά. Πέρσι, είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε περίπου 1.000 εισιτήρια, μακάρι να φτάσουμε και πάλι σε αυτόν τον αριθμό και να τα δώσουμε στους φιλάθλους του Άρη", τόνισε ο γενικός γραμματέας της ελληνικής κοινότητας του Σαρλερουά, Αλέξανδρος Κυρκόπουλος.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ του Βελγίου βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ του Άρη, Βασίλης Βουρτζούμης, για να κανονίσει τα της διαμονής της ομάδας και φυσικά να έχει επαφές με τους τοπικούς φορείς για -τι άλλο;- εισιτήρια.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα από την Ελλάδα και από τις γύρω περιοχές του Σαρλερουά, εκδρομές οδικές και αεροπορικές ετοιμάζουν οι σύνδεσμοι του Άρη. Καθημερινά θα έρχονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο μετάβασης στο Σαρλερουά.

Γ. ΣΥΡ.