Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ηρακλής ο 11ος

Ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το τέλος της συνεδρίασης της ολομέλειας της Σούπερ λίγκας ανακοίνωσε, ότι στις 10 ομάδες της Α' εθνικής οι οποίες εδώ και μήνες έχουν υπογράψει το μνημόνιο για την ίδρυση της νέας λίγκας, προστέθηκε και επίσημα ο Ηρακλής! Αυτό ήταν το πρώτο θετικό νέο της χθεσινής ημέρας, ενώ το δεύτερο σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο κ. Πανόπουλος έχει να κάνει με τις πολιτικές εξελίξεις, αφού η Πολιτεία μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει έτοιμη τη νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίγει το δρόμο στη Σούπερ λίγκα και θα σημάνει το οριστικό τέλος της ΕΠΑΕ! "Έχουμε αργήσει, αλλά σε 15 ημέρες πιστεύω ότι θα έχουμε καταλήξει", είπε ο κ. Πανόπουλος αναφερόμενος στο θέμα του γενικού διευθυντή. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχολιάζοντας το άνοιγμα του φακέλου "παράγκα" τόνισε: "Είναι θέμα εισαγγελέα. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από χρόνια, αλλά στην Ελλάδα, αυτά τα πράγματα αργούν να λειτουργήσουν".

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Ο Παναθηναϊκός άλωσε την Πόλη

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν τον Παναθηναϊκό της α' φάσης της Ευρωλίγκας και κέρδισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Εφές Πίλσεν με σκορ 66-56 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης "Top 16". Κάλυψε τη διαφορά από τον πρώτο αγώνα και πλέον έγινε φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Τα δεκάλεπτα: 16-23, 33-37, 42-53, 56-66.

ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ: Ερμίς 3, Άμπι 2, Γκρέιντζερ 20 (4), Κούγκο 9 (1), Ακιόλ 2, Αρσλάν 4, Πρκάτσιν 4, Γκόνλουμ , Ντόμερκαντ 2, Πεκέρ 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παπανικολάου 1, Λάκοβιτς 14 (1), Μπατίστ 10, Σπανούλης 3, Διαμαντίδης, Σκεπάνοβιτς 5 (1), Τομάσεβιτς 11, Χατζηβρέττας 8 (1), Τσαρτσαρής 14 (2).