Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αρησ: μιλησε με τον τζεβελεκη για φιλικο και ευρωλιγκα :: 16/3/2006 20:51:57) 

Ο Νίκος Γκάλης επανέλαβε την επιθυμία του για πλήρη στήριξη όλων των προσπαθειών που κάνει ο Άρης για είσοδο στην Ευρωλίγκα.

ΑΡΗΣ: ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Συνάντηση με Γκάλη

Μετά την επιστολή, η συνάντηση… Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη και συζήτησαν για δυο θέματα που αφορούν τον Γκάλη και τον Άρη. Το φιλικό προς τιμήν του και τη συστράτευση για τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Η συνάντηση Γκάλη - Τζεβελέκη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας του πρώτου και είχε αποτέλεσμα. Καταρχήν ο "Νικ" αποδέχτηκε για άλλη μια φορά την τιμή που του περιποιεί ο Άρη με το φιλικό, τον επόμενο Σεπτέμβριο. Ο κ. Τζεβελέκης ανέλυσε στον Γκάλη τις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη για τον συγκεκριμένο αγώνα, που όμοιός του δεν θα έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα και ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών έκανε αποδεκτό το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ΚΑΕ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ που απασχόλησε τους δυο άνδρες χθες, ήταν η συστράτευση όλων γύρω από την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Ο Γκάλης επανέλαβε την επιθυμία του για πλήρη στήριξη όλων των προσπαθειών, ώστε ο Άρης να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική, ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως αυτή τη φορά ίσως βγήκε και είδηση. Αν ο Γκάλης τακτοποιήσει κάποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρει χρόνο, τότε είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στη Βαρκελόνη και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ για να πείσει τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας ότι έχει θέση η ομάδα στη διοργάνωση.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ του ΕΣΑΚΕ έκανε χθες το αναμενόμενο. Τιμώρησε τον Άρη με δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.400 ευρώ, που σημαίνει αυτόματα πως η ομάδα θα αγωνιστεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της (με τον Πανιώνιο στις 25/3 για την 20η αγωνιστική) κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός αυτού τιμωρήθηκε επιπλέον με άλλα 4.400 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Η ΟΜΑΔΑ συνέχισε χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Χέμοφαρμ. Προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών δεν αντιμετωπίζει ο Αντρέα Ματζόν, που ανεβάζει σταδιακά στροφές ενόψει του αγώνα της Τρίτης.