Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παλιοί λογαριασμοί - τον... ξεμυάλισαν - αναστό και πάτρα - παρέμβαση ψωμιάδη :: 23/3/2006 19:21:47) 

Παλιοί λογαριασμοί

Με την Καλλιθέα παίζει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο και ο Ντουμιτρέσκου θυμήθηκε την προσφυγή της πρώην ομάδας του, η οποία του ζητάει ακόμη και… αποζημίωση για τους παίκτες που αποκτήθηκαν με την υπόδειξή του. "Στην Καλλιθέα είναι ικανοί να μου ζητήσουν χρήματα ακόμη κι επειδή αναπνέω", είπε ο Ρουμάνος, που αντέδρασε όταν του είπαν ότι συνηθίζει να φεύγει από ομάδες. "Από την ΑΕΚ και το Αιγάλεω έφυγα επειδή δεν με ήθελαν. Από τον Ακράτητο έφυγα γιατί πήγε κάποιος να παρέμβει στη δουλειά μου. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα και καλό είναι να μην είναι κανείς προπονητής μαριονέτα. Να έχουν όλοι προσωπικότητα", είπε.

Γ.Κ.

Τον… ξεμυάλισαν

Μόνο τυχαία δεν επιλέχτηκε η Κύπρος, ως ένας από τους πρώτους προορισμούς του Κώστα Οικονομίδη. Δύο νεαροί αφρικανοί ποδοσφαιριστές, ένας μέσος και ένας επιθετικός, έχουν "κλέψει" την καρδιά του Σάββα Κωφίδη, ωστόσο οι πιθανότητες απόκτησής τους είναι μικρές, καθώς το συμβόλαιό τους δεν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Δ.ΒΛ.

Αναστό και Πάτρα

Ο Νίκος Αναστόπουλος (φωτογραφία) έχει περάσει από την Παναχαϊκή. Οι σχέσεις του με τον Άρη Λουκόπουλο δεν ήταν και οι καλύτερες, στην πορεία της συνεργασίας. Οι δεσμοί του "αλενατόρε" με την Πάτρα θα ήταν πιο στενοί, αν πριν από μερικά χρόνια δεν είχε μετανιώσει, ενώ κατευθυνόταν προς την αχαϊκή πόλη για συζήτηση με τον Πατραϊκό. Το σκέφτηκε στη διαδρομή, αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε στο προφίλ του και έκανε αναστροφή!

Α.Τ.

Παρέμβαση Ψωμιάδη

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η τελετή των απονομών, στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΜ, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης πρόλαβε κι έκανε την παρέμβασή του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, για το θέμα των επιχορηγήσεων στις ποδοσφαιρικές ενώσεις. Ο υφυπουργός δήλωσε αδυναμία παρέμβασης λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας. Κοντολογίς, η ΕΠΟ έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι.

Π.ΧΑΡ.