Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( "τι διαμαρτύρεσαι ρε;" ) 

"Τι διαμαρτύρεσαι ρε;"

Το χθεσινό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α, είχε και έντονους διαξιφισμούς ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, κατά την επίτευξη του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, επέμενε και στις δηλώσεις του ότι το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ και γι' αυτό τον λόγο πήγε προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί. Όμως ο Μπάγιεβιτς παρεξήγησε τις φωνές του προπονητή της Ξάνθης και τα έβαλε μαζί του: "Τι διαμαρτύρεσαι ρε… " Για να έρθει η απάντηση: "Δεν μιλώ σε σας κύριε… "Ακολούθως, απομακρύνθηκε ο Ματζουράκης από τον πάγκο του Ολυμπιακού και το θέμα έμεινε εκεί.

Δεν έμειναν όμως εκεί και οι διαμαρτυρίες του Ματζουράκη, ο οποίος στις δηλώσεις του, αφού υπεραμύνθηκε της άποψης του, ότι το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ, επισήμανε ότι στην φάση του πέναλτι ήταν μακριά και δεν μπορεί να εκφέρει άποψη αν δεν δει την φάση στο βίντεο. Παράλληλα, ο ομογενής τεχνικός της ομάδας της Θράκης επισήμανε ότι η αποβολή του Μάγκαν ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για το καλύτερο.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς από την πλευρά του, είπε: "Οι δυνατότητες που έχει η ομάδα της Ξάνθης είναι πολύ μεγάλες και γι' αυτό δεν μας επέτρεψαν να εξασφαλίσουμε αυτό που θέλαμε. Δηλαδή ένα σκορ ασφαλείας. Ευτυχώς, σκοράραμε τρεις φορές. Η ρεβάνς είναι ανοιχτή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

*Κόπηκαν 4.537 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 7.438.000 δραχμές.