Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΜΠΟΡΕΙ να απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Παύλος Ψωμιάδης, αλλά στο… έργο δεν έχουν πέσει οι τίτλοι του τέλους. Ακόμη. Εδώ είμαστε και να το θυμηθείτε, ότι μέχρι το καλοκαίρι θα… παρελάσουν από την Τούμπα πολλοί και διάφοροι ενδιαφερόμενοι επενδυτές. Το αν θα πουληθεί ή όχι ο ΠΑΟΚ, αυτό είναι άλλο θέμα.

ΠΟΛΛΟΙ μιλούν για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Όλοι όμως συμφωνούν, ότι ο τρόπος με τον οποίο γνωστοποίησε τις προθέσεις του, μέσω δηλαδή εφημερίδων και ραδιοφώνων, δεν ήταν ο κατάλληλος. Έδωσε δικαιώματα του στιλ ότι τον ενδιέφεραν περισσότερο οι εντυπώσεις, παρά η ουσία. Πάντως, και ο ίδιος ο Ψωμιάδης παραδέχτηκε ότι η όλη μεθοδολογία δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Κάτι είναι κι αυτό.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση, ο Ψωμιάδης κατηγορεί τον Γούμενο ότι δεν ήθελε να πουλήσει για τους δικούς του λόγους. Στην Αθήνα, την ίδια ώρα, επιμένουν ότι πίσω από την απροθυμία για οποιαδήποτε συζήτηση με τον Ψωμιάδη, αλλά και την απαίτηση- μαμούθ των 15 εκατομμυρίων ευρώ (ξεχωριστά από τα χρέη) για πώληση της ΠΑΕ, που έγινε προς τον Μαμιδάκη, βρίσκεται ο… Ευάγγελος Μυτιληναίος, με τον οποίο έχει προχωρήσει αρκετά ο Γούμενος. Κυριακή, κοντή γιορτή.

ΣΕ ΘΥΜΑ της υπόθεσης, πέρα από την ομάδα που δεν πήρε την παραμικρή βοήθεια και παραμένει εγκλωβισμένη στα προβλήματά της και στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, εξελίχθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ουδέποτε ενεπλάκη σε οποιαδήποτε συζήτηση, αλλά προς τα έξω βγήκε ότι ήταν από τους εμπνευστές της αγοραπωλησίας. Όπως ακούστηκε επανειλημμένως και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη…

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ζει και βασιλεύει στην Κύπρο και μόλις την περασμένη Παρασκευή έδωσε συνέντευξη Τύπου που συζητήθηκε, ρίχνοντας και βέλη προς την Ελλάδα. Ο Αγγελος ομολόγησε ότι στην εθνική Κύπρου είναι η πρώτη φορά, μετά τον Διαγόρα Ρόδου που μπορεί να συνεννοηθεί με τους διοικούντες, αφήνοντας ουσιαστικά υπονοούμενα για τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Αυτός ήταν και από τους κύριους λόγους που ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη δύο χρόνια, όπως δήλωσε.