Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ψωμιαδης απεσυρε το ενδιαφερον του - αποκαλυπτικος ο μαμιδακης :: 16/3/2006 22:14:53) 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Μαμιδάκη, Γιάννης Γούμενος και Βασίλης Παγώνης αξιώνουν 15.000.000 ευρώ για να του παραδώσουν τις μετοχές.

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ

Ο κύκλος των χαμένων επενδυτών

Οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντός του ή απλά μία κίνηση τακτικής; Ο Παύλος Ψωμιάδης απέσυρε χθες το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν θα επανέλθει!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Άνθρωποι, που κινούνται στο περιβάλλον του, μάλιστα, άφηναν χθες το βράδυ να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή, είναι πιθανό να κάνει νέο "μπάσιμο" για να αποκτήσει τις μετοχές του ΠΑΟΚ. Πότε; Ίσως όταν η σημερινή ιδιοκτησία δεν καταφέρει να βρει τη λύση που ψάχνει και οι συνθήκες γίνουν περισσότερο δυσμενείς για τον Γιάννη Γούμενο και τον Βασίλη Παγώνη. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο η λύση Ψωμιάδη, ήταν προφανές ότι επιχειρήθηκε να βγει από το παιχνίδι η σημερινή ιδιοκτησία, με το μικρότερο δυνατό κόστος και έγινε προσπάθεια, να δημιουργηθεί ένας πιεστικός κλοιός γύρω από τον Γιάννη Γούμενο, κυρίως, προκειμένου να μην προβάλει μεγάλες απαιτήσεις…

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ την απόσυρση ενδιαφέροντος Ψωμιάδη, ήρθε στο προσκήνιο άλλη μια… απόσυρση! Ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης, ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας πετρελαιοειδών, που βοηθά τα τελευταία χρόνια ποικιλοτρόπως το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ότι είχε μια συνάντηση με τον Βασίλη Παγώνη, αλλά του ζήτησε 15.000.000 ευρώ για να του παραδώσει τις μετοχές, συν την απαίτηση να καλύψει τα χρέη της ΠΑΕ (που ήταν 17.000.000 ευρώ μέχρι τις 30/11/2005). Μιλώντας στην "Μακεδονία", ο κ. Μαμιδάκης τόνισε ότι η συνάντηση έγινε την Πέμπτη και η πρότασή του "20.000.000 ευρώ για τα χρέη και ένα ευρώ συμβολικά για τους μεγαλομετόχους" απορρίφθηκε, διότι όπως του διεμήνυσε ο κ. Παγώνης "συζητάμε κι έχουμε καλύτερη προσφορά από κάποιον επιχειρηματία με μεγαλύτερη εμβέλεια από εσένα"!

"ΕΙΧΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ στο γεγονός ότι θα μπορούσα να καλύψω κάποια άμεσα απαιτητά χρέη, γύρω στα τρία με τέσσερα εκατομμύρια, ώστε να προσελκύσω κι άλλους ενδιαφερόμενους για να οδηγήσουμε μαζί τον ΠΑΟΚ" συμπλήρωσε ο κ. Μαμιδάκης. Ο κ. Παγώνης από την πλευρά του, όταν ρωτήθηκε χθες το απόγευμα είπε ότι "δεν θέλει να πει οτιδήποτε για τον ΠΑΟΚ γιατί μ' αυτά ασχολείται ο Γούμενος", ενώ ο τελευταίος έλεγε πως "αποκλείεται να ζήτησε ο κ. Παγώνης 15.000.000 ευρώ για τις μετοχές", θεωρώντας το νούμερο υπερβολικό.