Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παοκ: απαλλαχθηκε απο τον αθλητικο δικαστη :: 16/3/2006 20:29:18) 

Χωρίς συνέπειες πέρασε από τον αθλητικό δικαστή ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

ΠΑΟΚ: ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Αθώος "Γκάγκα"

Πολύς θόρυβος για το τίποτα τελικά, όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη, μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Η αισιοδοξία που εξέφραζαν χθες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δικαιώθηκε σήμερα με το 28χρονο πλέι μέικερ να απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Για κάτι λιγότερο από μια ώρα βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στην αίθουσα του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου. Ο παίκτης του Δικεφάλου πήγε στην Αθήνα, καθώς ήθελε να δώσει εξηγήσεις αυτοπροσώπως για τα όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου ("αφού έχασε ο Άρης, έπρεπε να χάσουμε κι εμείς) και τελικά δικαιώθηκε με τον αθλητικό δικαστή να απαλλάσσει τόσο αυτόν όσο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΗΤΑΝ τα νέα χθες και για τον Κώστα Βασιλειάδη ο οποίος πέρασε εκ νέου από υπέρηχο, όσον αφορά το αιμάτωμα και τη θλάση που έχει στον τετρακέφαλο. Ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Σαμαράς, διέγνωσε πως το αιμάτωμα έχει υποχωρήσει και έδωσε το "οκ" για να αρχίσει ο παίκτης να μπαίνει σε χαλαρό ρυθμό προπονήσεων. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα, το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, ενώ από Δευτέρα λογικά θα μπει σε φουλ ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού με την Ολύμπια Λάρισας.

ΑΠΟΝΤΕΣ από τη χθεσινή προπόνηση ήταν οι γνωστοί Μακσάντσεφ και Σίμονς, που λείπουν στις πατρίδες τους για θέματα βίζας, ο Εντιαγιέ που αναχώρησε για την Ιορδανία και θα επιστρέψει την Κυριακή, αλλά και ο Γκαγκαλούδης που "σκάλωσε" στην Αθήνα και γύρισε αργά το βράδυ. Ο Καζάκος και ο Αμερικάνος αναμένονται να επιστρέψουν τη Δευτέρα, οπότε λογικά ο Μαρκόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΦΙΛΙΚΟ παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα (18:00) στο κλειστό της Πυλαίας. Λόγω των αρκετών απουσιών που υπάρχουν, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεότερους παίκτες καθώς, όπως γνωρίζει καλά, θα τους χρειαστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ.