Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αξέχαστος μπεστ :: 16/3/2006 19:46:22) 

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίμησαν με την παρουσία τους στο μνημόσυνο τον Τζορτζ Μπεστ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Αξέχαστος Μπεστ

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπεστ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίμησε τη μνήμη του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της με επιμνημόσυνη δέηση στον καθεδρικό ναό Σεντ Ντένις & Σεντ Τζορτζ στο Μάντσεστερ… Στο μνημόσυνο, που μεταδόθηκε απευθείας από το BBC, παρέστη σύσσωμη η σημερινή ομάδα της Γιουνάιτεντ, ο συνοδοιπόρος του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1967 Ντένις Λόου, ενώ δυο λόγια απηύθυναν σε όσους μαζεύτηκαν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ιρλανδός ηθοποιός Τζέιμς Νέσμπιτ, που θα υποδυθεί τον Μπεστ στην ταινία με θέμα τη ζωή του.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ στο Βέλγιο ο πρόεδρος της Λα Λουβιέρ, Φίλιππο Γκαονέ, ως εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο "στημένων" αγώνων που ξέσπασε τους τελευταίους μήνες. Οι αρμόδιες αρχές διενήργησαν έρευνα στο σπίτι του Γκαονέ, όπως και σε εκείνο του ατζέντη ποδοσφαιριστών, Πιέτρο Αλάτα, και του δικηγόρου Λοράν Ντενί. Κατασχέθηκαν κυρίως τα ηλεκτρονικά τους αρχεία, τα οποία και θα εξεταστούν.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ της Μπαρτσελόνα με τον Τιερί Ανρί αποκαλύπτει στο χθεσινό της φύλλο η εφημερίδα "Mirror"! Ο Γάλλος αστέρας φέρεται να έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Μπάρτσα, Χοάν Λαπόρτα.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ για τη Ρόμα. Μετά τους Τότι, Μοντέλα και Νοντά, οι "Ρωμαίοι" έχασαν για έναν μήνα και τον Ρουμάνο αμυντικό, Κρίστιαν Κίβου.

Η ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ θέλει στον πάγκο της τον Ότμαρ Χίτσφελντ για τη νέα σεζόν! Ο 58χρονος άλλοτε τεχνικός της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ παραμένει άνεργος εδώ και δυο χρόνια.

ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΩΝ

Η "G-14" ξαναχτυπά!

Περισσότερες εξουσίες και -κυρίως- αυξημένα έσοδα αξιώνει από την ΟΥΕΦΑ ο συνασπισμός συλλόγων "G-14"… Η ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων συνέταξε χθες πρόταση δέκα σημείων, την οποία κοινοποίησε τόσο στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, ζητά να έχει λόγο για να συντάσσεται το αγωνιστικό καλεντάρι, αλλά και να έχει μερίδιο στα κέρδη από τις διεθνείς διοργανώσεις εθνικών ομάδων, με το σκεπτικό ότι οι σύλλογοι είναι αυτοί που ακριβοπληρώνουν τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους στερούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω των εθνικών… Άλλωστε είναι σε εξέλιξη η νομική διαμάχη συλλόγων και εθνικών ομοσπονδιών προκειμένου να κατατίθεται αποζημίωση κάθε φορά που ένας διεθνής τραυματίζεται στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.