Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολα καλά με σανχούρχο :: 22/3/2006 21:08:31) 

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ολα καλά με Σανχούρχο

Λήξαν θεωρείται το θέμα με τον Φερνάντο Σανχούρχο από την ενέργεια του Αμερικανού ατζέντη του να ενημερώσει ΦΙΦΑ και ΕΠΟ για καθυστέρηση στην πληρωμή του πελάτη του. Ο ίδιος ο παίκτης, έπειτα από συζητήσεις με τον Έλληνα εκπρόσωπό του και το δικηγόρο του, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να κάνει τίποτε άλλο από το να αναμείνει τις ημερομηνίες στις οποίες θα πάρει τα οφειλόμενα. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, προθυμοποιήθηκε να υπογράψει σχετικό έγγραφο που θα αποσταλεί στη ΦΙΦΑ. Ο Αργεντινός την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις, προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια επανεμφάνισής του στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, που θα γίνει και πάλι ημέρα Σάββατο.

ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ χθες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αφού συνέχισε τις φυσικοθεραπείες. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και αν δεν τα καταφέρει στην Πάτρα θα τον αντικαταστήσει ο Ντέρεκ Ντεκάμπ. Ο Γκαρσία θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Νεμπεγλέρα, Φλόρες και Αμπελάς έχουν προβάδισμα για την αριστερή πλευρά και υποψηφιότητα για την επίθεση θέτει ο Μάριο Κάσερες που ανεβαίνει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Μπάμπης Μωυσιάδης χθες έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Σήμερα (14:45) ο Νίκος Αναστόπουλος θα δώσει την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ οι πρώτες επαφές ανθρώπων του Άρη με επιχειρηματικούς φορείς γύρω από την αξιοποίηση της συμφωνίας με την πλευρά του Ροναλντίνιο.