Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αλλαγες και στις τρεις γραμμες :: 29/3/2006 20:59:04) 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Με νέα πρόσωπα το Σάββατο

Παρεμβάσεις σε όλες τις γραμμές θα κάνει ο Νίκος Αναστόπουλος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Στην άμυνα αντί του Γόγολου πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Ντέρεκ Ντεκάμπ, στη μεσαία γραμμή, δυνατή υποψηφιότητα είναι η τριάδα των Κώστα Νεμπεγλέρα, Πάουλο Κόστα και Ρόναλντ Γκαρσία, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μπάμπη Μωυσιάδη. Στην επίθεση Γιώργος Γκουγκουλιάς, Νίκος Σκαρμούτσος και Μάριο Κάσερες διεκδικούν τις δύο θέσεις βασικών. Σήμερα το μεσημέρι (14:15) ο προπονητής του Άρη θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων του Χαριλάου. Αναμένεται να υπερτονίσει τη σημασία του αγώνα, απευθύνοντας κάλεσμα συμπαράστασης στον κόσμο, καθώς με νίκη οι κίτρινοι θα έχουν ώφελος από κάθε πιθανό αποτέλεσμα στο παιχνίδι Εργοτέλη - Θρασύβουλου που θα γίνει τη Δευτέρα.

Η ΑΛΛΑΓΗ της ώρας έναρξης (πέντε αντί για τρεις το απόγευμα) εξυπηρετεί την παρουσία περισσότερων φιλάθλων και οπαδών στο γήπεδο το Σάββατο για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, αφού η ημέρα είναι εργάσιμη για πολύ κόσμο. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από το κατάστημα επίσημων ειδών της ΠΑΕ και τους οργανωμένους συνδέσμους.

ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ συμβούλιο του Α.Σ. Άρης θα γίνει η αντικατάσταση των τεσσάρων μελών (Ματθαίου, Σκόρδας, Γρανούζης και Μπεκιάρης) με τα αντίστοιχα αναπληρωματικά και θα γίνει η ανασυγκρότηση του δ.σ. σε σώμα.