Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: ενδεκα τσαρτερ με οπαδους του ηρακλη στην "αιωνια πολη" :: 22/3/2006 20:32:36) 

Οι οπαδοί του Ηρακλή θα κερδίσουν κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας στην "Παλαλοτομάτικα" της Ρώμης.

ΒΟΛΕΪ: ΕΝΔΕΚΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ "ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ"

Κατάληψη της Ρώμης

Οι κυανόλευκοι έχουν εξασφαλίσει τη νίκη στη μάχη της κερκίδας

Ηρακλής - Μπέλγκοροντ σημειώσατε 11-1! Όχι, δεν πρόκειται για την πρόβλεψη του πώς θα ξεκινήσει ο ημιτελικός του Σαββάτου, αλλά το τελικό σκορ στη μάχη της κερκίδας, την οποία έχουν ήδη κερδίσει κατά κράτος οι κυανόλευκοι οπαδοί. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα βόλεϊ "αναγκάζει" τους οπαδούς της να ναυλώσουν ένδεκα αεροσκάφη!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ,

Φυσικά, αυτό το γεγονός από μόνο του δεν πρόκειται να δώσει στον Ηρακλή την πρόκριση επί της Λοκομοτίβ ή την ίδια την κούπα, αφού αρκεί να θυμηθούμε την περσινή συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στο κλειστό της Πυλαίας και την τραγωδία του τελικού με την Τουρ. Σίγουρα, όμως, είναι ένα επιπλέον όπλο για τον Αλέκο Λεώνη και τους παίκτες του, που σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους κι αύριο το μεσημέρι θα πετάξουν για Ρώμη.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Λοκομοτίβ, που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την ιταλική πρωτεύουσα. Η τεράστια διαφορά έχει να κάνει με τους Ρώσους φιλάθλους, (η Λοκομοτίβ πήρε 130 και η Ντιναμό Μόσχας 150 εισιτήρια), αφού για πολλούς λόγους δεν υπήρχε ενδιαφέρον.

Αγωνιστικά, ο Τσιπούλιν φαίνεται να προβληματίζεται μόνο για τη θέση του δεύτερου κεντρικού, όμως η πολύμηνη απουσία του Κοζλόφ δίνει τον πρώτο λόγο στον Αμπροσίμοφ. Ο πρώτος συμμετείχε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Λοκομοτίβ ως αλλαγή (είχε κάνει επέμβαση στους συνδέσμους), αλλά δεν είναι έτοιμος κι έτσι ο Τσιπούλιν θα εμπιστευθεί τον άπειρο αλλά πανύψηλο (2,07μ.) Αμπροσίμοφ.