Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η μαντσεστερ για βαν νιστελροϊ :: 15/3/2006 19:58:51) 

Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΑ ΒΑΝ ΝΙΣΤΕΛΡΟΪ

Τελειώνει ο Ολλανδός;

Η τρέχουσα σεζόν θα είναι η τελευταία του Ρούουντ Βαν Νιστελρόι (φωτογραφία) στη Μάντσεστερ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun"! Ο Ολλανδός επιθετικός, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα από τον Σαχά, φέρεται να το έχει πάρει απόφαση ότι παρά το συμβόλαιο που τον δεσμεύει ως το 2008, θα αποχαιρετήσει φέτος το "Ολντ Τράφορντ" μετά από πέντε σεζόν! Παρότι η χρονιά του δεν είναι τόσο κακή (1ος σκόρερ της πρέμιερσιπ με 19 γκολ), ο Βαν Νιστελρόι δεν έχει σκοράρει εδώ κι έναν μήνα. Σε περίπτωση, πάντως, που η Γιουνάιτεντ αποφασίσει να πουλήσει τον κορυφαίο εν ενεργεία σκόρερ της Γιουνάιτεντ (148 γκολ), τότε πρώτο φαβορί για την απόκτησή του θα πρέπει να θωρείται η Μίλαν.

"ΑΝΤΙΟ" στην ενεργό δράση ετοιμάζεται να πει το καλοκαίρι ο Ρόι Κιν… Ο Ιρλανδός μέσος της Σέλτικ έχει συμβόλαιο ως το 2007, αλλά ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός -στη μέση αυτή τη φορά- ίσως τον υποχρεώσει να αποχωρήσει στα 35 του χρόνια. Ο Κιν εντάχθηκε στη Σέλτικ τον Ιανουάριο, μετά από 12 χρόνια καριέρας στη Μάντσεστερ.

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ υπολογίζει ν' αποκτήσει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ τον Τιερί Ανρί μόλις για 15 εκατ. ευρώ! Όπως αποκαλύπτει η "El Mundo Deportivo", ο Γάλλος αστέρας θα εκμεταλλευτεί τη νομοθεσία περί μεταγραφών της ΦΙΦΑ για να εξαγοράσει το τελευταίο έτος του τρέχοντος συμβολαίου του χωρίς τη συγκατάθεση του αγγλικού συλλόγου.

ΙΝΤΕΡ

Τιμή στους θρύλους

Τα θρυλικά μέλη της Ίντερ, η οποία πανηγύρισε δύο διαδοχικούς τίτλους κυπέλλου Πρωταθλητριών (1974, 1965) υπό την καθοδήγηση του αείμνηστου Χελένιο Χερέρα, τιμήθηκαν από την ΟΥΕΦΑ στο περιθώριο της νίκης - πρόκρισης των "νερατζούρι" επί του Άγιαξ (1-0). Ανάμεσα στις προσωπικότητες που τίμησε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επ' ευκαιρία των 50 ετών ευρωπαϊκών κυπέλλων ήταν οι Σάντρο Ματσόλα και Τζάσιντο Φακέτι, αλλά και ο ιδιοκτήτης Μάσιμο Μοράτι, του οποίου ο πατέρας, Άντζελο, ήταν πρόεδρος στη θρυλική ομάδα του '60…

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι για να εξασφαλίσει την απόκτηση του Δανού διεθνή μέσου, Τόμας Γκράβεσεν, που έχει πρόσφατη την εμπειρία της Αγγλίας από τη θητεία του στην Έβερτον.

ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑ στον πάγκο της Πόρτσμουθ, ο Χάρι Ρέντναπ. Η κάκιστη πορεία της ομάδας στην πρέμιερ λιγκ (19η στη βαθμολογία), όπως και η πρόθεση του νέου ιδιοκτήτη, του Ρώσου Αλεξάντερ Γκαϊνταμάκ, να φέρει προπονητή της αρεσκείας του, φαίνεται ότι θα στοιχίσουν στον πολύπειρο Ρέντναπ τη θέση του…