Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απο τη διοικηση σε προπονητη και παικτες :: 10/3/2006 19:22:24) 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Συνάντηση και στήριξη

Τη στήριξή τους σε προπονητή και ποδοσφαιριστές, εξέφρασαν χθες υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης. Τριμελής αντιπροσωπεία της ΠΑΕ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Σπανουδάκη, Γιάννη Σαρηκεχαγιά και Αλέξη Αδαμίδη, συναντήθηκαν αρχικά με τον Σάββα Κωφίδη και στη συνέχεια με τους -κατ' επιλογήν του προπονητή- αρχηγούς της ομάδας, Ζοέλ Επαλέ, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Λαγό. Ζήτησαν από τους παίκτες να παλέψουν μέχρι τέλους για την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ενώ ενημέρωσαν τον Κωφίδη για τα χρήματα που θα έχει στη διάθεσή του για την επόμενη περίοδο.

ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες, αν η ομάδα εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε το μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα (δεν υπολογίζονται φόροι, λειτουργικά έξοδα και όλα τα υπόλοιπα) θα "αγγίζει" τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίστοιχος προϋπολογισμός της φετινής περιόδου ήταν περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ δεκάδων φίλων του θα έχει αύριο στη Λιβαδειά ο Ηρακλής. Η ΠΑΕ εξασφάλισε 250 εισιτήρια, τα οποία θα διατίθεται από εκδοτήριο, μπροστά από τη θύρα 4.