Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ορφανος διαβεβαιωσε για το τελος των εργων :: 22/3/2006 21:23:48) 

Ο Γιώργος Ορφανός επισκέφθηκε χθες στο Χαριλάου και συναντήθηκε με ανθρώπους του Άρη. Δεξιά, μία από τα 32 καθίσματα τύπου μπάκετ για τους πάγκους στο Χαριλάου, που αναμένει τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ.

Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

Οκτώ με δέκα ημέρες

Η παρουσία του υφυπουργού στο Χαριλάου δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους ανθρώπους του Άρη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του υφυπουργού Πολιτισμού, Γιώργου Ορφανού, στο γήπεδο Χαριλάου, για τον τελικό της ΕΠΣΜ, δόθηκε η υπόσχεση ότι σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει βρεθεί ο τρόπος χρηματοδότησης των εργασιών που απέμειναν.

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ,

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, παρακολούθησε από το εστιατόριο του γηπέδου το παιχνίδι, μαζί με τον Γιάννη Γρανούζη. Με τον αντιπρόεδρο και εκτελούντος χρέη προέδρου της ΠΑΕ, συζήτησε για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, η εργολάβος εταιρεία (Θεμελιοδομή) και η υπεργολάβος (Νεοδομή), έδωσαν στις αρμόδιες υπηρεσίες τη λίστα με τις εκκρεμείς εργασίες: Πισίνα, γυμναστήριο, μονώσεις, σύστημα ψύξης-θέρμανσης και τουαλέτες στη νεόδμητη θύρα 9 είναι οι πιο βασικές. Ο κ. Ορφανός, είδε τις εργασίες που προχώρησαν ως ένα βαθμό με έξοδα της ΠΑΕ και για το τελευταίο κομμάτι είπε στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ότι "σε οκτώ με δέκα ημέρες θα έχει βρεθεί ο τρόπος χρηματοδότησης όσων πρέπει να γίνουν για να τελειώσει το έργο".

Για την τρέχουσα σεζόν, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με τη χρήση του γηπέδου. Όμως, αν ως την τελευταία μέρα του Μαΐου δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Από την 1η Ιουνίου, οι κατά τόπους περιφέρειες θα ξεκινήσουν ελέγχους για να δώσουν άδειες καταλληλότητας στα γήπεδα και για το νεόδμητο κτίριο (σε περίπτωση που δεν έχει τελειώσει ό,τι προβλέπεται) δεν θα δοθεί άδεια με συνέπειες σε όλη την κεντρική θύρα.

Η χθεσινή παρέμβαση Ορφανού, με την παρουσία του και την τοποθέτησή του στο Χαριλάου, φαίνεται να απλοποιεί τα πράγματα. Οι εσωτερικές εργασίες (νέοι πάγκοι, καθίσματα, ηλεκτρονικός πίνακας κτλ.) δρομολογούνται κανονικά από την ΠΑΕ.