Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( επαφη με πουρσανιδη για την ανανεωση του συμβολαιου :: 22/3/2006 20:13:06) 

Θετικά βλέπει το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα του Ηρακλή ο Ηλίας Πουρσανίδης.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Εδώ να μείνεις

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε στον 34χρονο μεσοαμυντικό την πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας τους

Τον Σεπτέμβριο θεωρούταν "τελειωμένος". Έξι μήνες αργότερα, το κλίμα έχει αναστραφεί ολοκληρωτικά και ο Ηλίας Πουρσανίδης ετοιμάζεται να υπογράψει το τελευταίο -ίσως- συμβόλαιο της καριέρας του.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ,

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Κώστας Οικονομίδης κάλεσε στο γραφείο του τον έμπειρο μέσο, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις, για να του γνωστοποιήσει την πρόθεση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. "Το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο προπονητής έχει εισηγηθεί την παραμονή σου στην ομάδα. Αυτή είναι και η επιθυμία της διοίκησης. Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας και θέλουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον", ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

ΘΕΤΙΚΟΣ στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Ηρακλή είναι και ο Πουρσανίδης, ο οποίος θεωρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως την ιδανική για να κλείσει την πολυετή καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, στη χθεσινή διερευνητικού χαρακτήρα συνάντηση, καθώς δεν συζητήθηκαν διάρκεια, ετήσιες αποδοχές και λεπτομέρειες του συμβολαίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα και αποκλείεται να οριστεί πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του Οικονομίδη θα επισκεφτεί λίαν συντόμως και ο έτερος ποδοσφαιριστής, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δρούγα, στον οποίο -επίσης- θα προταθεί η συνέχιση της συνεργασίας. Ο Καλαματιανός άσος δείχνει φέτος αναγεννημένος και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κωφίδη, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί βασικός στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος.