Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αμφίβολος για τη λάρισα ο γεωργιάδης :: 22/3/2006 20:01:07) 

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ακολουθήσει σήμερα ατομικό πρόγραμμα κι αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αμφίβολος για τη Λάρισα ο Γεωργιάδης

"Πονοκέφαλος" για τον Σάββα Κωφίδη

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε χθες με τον Γιώργο Γεωργιάδη και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου στη Λάρισα θεωρείται αμφίβολη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα, ενώ στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει το πόδι του. Αν τελικά ο "μπέμπης" δεν αγωνιστεί, τότε το πιο πιθανό είναι να μετατεθεί στη δεξιά πλευρά ο Ζοέλ Επαλέ και ο Γκάρμπα Λαβάλ να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές, καθώς ο Κωφίδης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη λειτουργία της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με το Αιγάλεω. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπάμπη Περπερίδη, ο οποίος υποφέρει από κάκωση στο γόνατο. Χθες γυμνάστηκε μόνος του, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει αύριο αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Σάκη Πρίττα, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο και σήμερα θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ: Την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενη τη Λάρισα, λίγα 24ωρα πριν τη μεταξύ τους συνάντηση, είχαν χθες παίκτες και μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Παρακολούθησαν τηλεοπτικά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αναλύσουν πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ: Μπορεί στο Αλκαζάρ ο Ηρακλής να έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ωστόσο το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας επικεντρώνεται κυρίως στη… Ρώμη. Γι' αυτό το λόγο η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια από την αντίστοιχη της Λάρισας, ωστόσο όσοι μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Κωφίδη, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τη θύρα 1 έξω από το γήπεδο.