Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αποκαλυψη του "ard" για το σκανδαλο στημενων αγωνων :: 15/3/2006 19:53:58) 

Επιμέλεια: ΔΗΜ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΙΑΤΖΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ARD" ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Και διεθνής στο κύκλωμα!

Ως τώρα οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα, που μεθόδευε συγκεκριμένα αποτελέσματα της μπουντεσλίγκα για να καρπώνεται οφέλη από το στοίχημα είχαν περιορισμένη δυναμική, αφού ενέπλεκαν μικρής εμβέλειας ποδοσφαιριστές κι αγώνες κυπέλλου ή 2ης κατηγορίας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό "ARD", στο σκάνδαλο εμπλέκεται και διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής! Στη διάρκεια της εκπομπής "Plus Minus" του εν λόγω καναλιού, καταγγέλθηκε ότι μετά από στοιχεία που ερευνήθηκαν, αποδεικνύεται η εμπλοκή ενός διεθνή Γερμανού ποδοσφαιριστή με κύκλωμα - ανεξάρτητο από την υπόθεση Χόιτσερ και Σάπινα, που έστηνε αγώνες για το στοίχημα.

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ Γερμανός, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε ακόμη, δεν ήταν ο μόνος της μπουντεσλίγκα που εμπλέκεται. Ωστόσο, φέρεται να ομολόγησε ενώπιον τρίτων ότι στοιχημάτισε ουκ ολίγα χρήματα (10.000 ευρώ) εις βάρος της ομάδας του, με το επιχείρημα πως "σήμερα θα χάσουμε… " Η ίδια πηγή φέρεται να υποστηρίζει στην εκπομπή πως "σε σχέση με το νέο σκάνδαλο, οι αδελφοί Σάπινα και ο Χόιτσερ είναι… μικρά ψάρια! ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κύκλωμα συνδέεται με όσα αποκαλύπτονται στο Βέλγιο, ενώ είχε σχέσεις και με παράνομους πράκτορες στην Κίνα". Ο εισαγγελέας Μονάχου, πάντως, Άντον Βίνκλερ, ξεκαθάρισε πως "ο φάκελος της υπόθεσης ήδη ερευνάται, αλλά είναι πολύ νωρίς για να προσάψει κανείς κατηγορία σε συγκεκριμένα άτομα".