Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Κήρυξε πόλεμο ο Μπλάτερ!

"Αν θέλουν παγκόσμιο πόλεμο, θα τον έχουν"! Τάδε έφη Ζεπ Μπλάτερ, αναφερόμενος στη διαμάχη της ΦΙΦΑ με τον συνασπισμό συλλόγων "G14", με αφορμή το αίτημα των ομάδων για αποζημίωση κάθε φορά που παραχωρούν διεθνείς ποδοσφαιριστές τους. "Σύλλογος που αρνείται να παραχωρήσει ποδοσφαιριστή του, θα αποβάλλεται αυτόματα από τις διοργανώσεις όπου μετέχει, διεθνείς και εθνικές", απείλησε ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ. Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει. Αν αποβληθούν από το Τσάμπιονς λιγκ οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ Μπάγερν, Άγιαξ και… λοιπές υπερδυνάμεις, οι οποίες στο παρελθόν έχουν απειλήσει με τη δημιουργία ενός "ιδιωτικού" Τσάμπιονς λιγκ, ποιες ομάδες θα απομείνουν στη ΦΙΦΑ;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ενδεχόμενο ανταλλαγής Αντριάνο - Ρονάλντο θα έχει σύντομα ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι", Μάσιμο Μοράτι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Corriere dello Sport".

Σε κρίσιμη κατάσταση

Στην εντατική νοσηλεύεται στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Τέλε Σαντάνα. Ο 74χρονος προπονητής, που είχε την ευθύνη της Βραζιλίας στα τελικά των Μουντιάλ 1982 και 1986, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ταλαιπωρημένος από χρόνια προβλήματα που οδήγησαν προ τριετίας στον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού.

Επέστρεψε ο Σάντα Κρουζ

Χαρμόσυνο νέο για την Μπάγερν και -κυρίως- την εθνική Παραγουάης Μετά από εξάμηνη αποχή λόγω ρήξης χιαστών, ο επιθετικός Ρόκε Σάντα Κρουζ επέστρεψε στις προπονήσεις κι ίσως τελικά προλάβει το Μουντιάλ 2006. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ είναι η θέση του Ρούουντ Βαν Νιστελρόι στην 23άδα της Ολλανδίας στο Μουντιάλ, σύμφωνα με συνέντευξη του Μάρκο Βαν Μπάστεν στο ολλανδικό περιοδικό "Voetbal International", παρότι έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα της Μάντσεστερ.

Συμφωνία για Γιάροσικ

Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Τσέλσι για την απόκτηση του Τσέχου διεθνή Γίρι Γιάροσικ. Ο πανύψηλος μέσος, που αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Μπέρμιγχαμ, θα στοιχίσει 3,5 εκατ. ευρώ και θ' αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Τόμας Ροσίτσκι, που οδεύει προς Ατλέτικο…