Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( διήμερο... ντέρμπι :: 10/3/2006 18:13:33) 

Διήμερο… ντέρμπι

ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ του σημερινού ντέρμπι, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού, θα κινηθεί η "Ώρα των Πρωταθλητών" του SuperSport1, με παρουσιαστή τον Άγγελο Στυλιάδη. Την άποψή τους για τον αγώνα δίνουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, Κώστας Χαραλαμπίδης του Παναθηναϊκού και Γιασεμάκης Γιασεμής του ΠΑΟΚ, όπως και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αχιλλέας Ασλανίδης και Χρήστος Τερζανίδης.

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ συνδέσεις με την Τούμπα, οι συνδρομητές του SuperSport1 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο γήπεδο, το pre-game με παρουσιαστή τον Γιώργο Λυκουρόπουλο και καλεσμένο τον Σπύρο Μαραγκό.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Κανελλάκης και το ρεπορτάζ οι Κωστής Μπότσαρης, Παναγιώτης Στεφάνου και Γιώργος Αργυρόγλου. Στην αυριανή "Ώρα των Πρωταθλητών" με παρουσιαστή τον Γιάννη Καραλή, θα μεταδοθεί το "τρίτο ημίχρονο" του ντέρμπι με ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τις παρακάμερες του SuperSport.

ΑΥΡΙΟ επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μάκης Γερμανάκος αναλύει τις επιδόσεις των διαιτητών στο φετινό πρωτάθλημα.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ αύριο (20.00) ο νέος κύκλος εκπομπών του "Σπορ Ιστορίες". Η αρχή γίνεται με το πρώτο μέρος της ιστορίας του Γιάννη Ιωαννίδη, με τον "ξανθό" να θυμάται τα παιδικά του χρόνια, την πορεία του ως παίκτης στον Άρη, την μεταπήδηση του στη θέση του προπονητή, το πέρασμά του από το ΓΣ Λάρισας και την επιστροφή του στους "κίτρινους"

ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ στον περιοδικό Τύπο των μηχανοκίνητων σπορ από τον Μάιο. Η 'BBC Worldwide Ltd' και η 'ΙΜΑΚΟ Μedia S.A.' ήρθαν σε συμφωνία και το κορυφαίο περιοδικό για το αυτοκίνητο, το 'Top Gear', θα εκδίδεται και στη χώρα μας. Μοιραία, η ΙΜΑΚΟ σταματά να εκδίδει το 'CAR' στην Ελλάδα και το τεύχος Απριλίου θα είναι το τελευταίο.