Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: αυλαια στο "φαϊναλ 8" του κυπελλου ελλαδας ανδρων :: 29/3/2006 21:22:31) 

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει απόψε να πάρει την πρόκριση για τους "4" του κυπέλλου, σε βάρος του Παναθηναϊκού.

ΒΟΛΕΪ: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ "ΦΑΪΝΑΛ 8" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Αρχίζει η γιορτή

Ο ΠΑΟΚ χωρίς Γκενς, αλλά με ντεμπούτο Σαουτσέντο αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού

Το φάιναλ έιτ του κυπέλλου μετά την Καλαμάτα, την Ορεστιάδα και το Ρέθυμνο, επιστρέφει και πάλι στην Πελοπόννησο, εκεί όπου σήμερα διεξάγονται οι δύο πρώτοι προημιτελικοί της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Ορεστιάδα - Ολυμπιακός είναι τα δύο ζευγάρια, που θα τεθούν αντιμέτωπα απόψε, με τους δύο "αιωνίους" της Αθήνας να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ,

Για τον ΠΑΟΚ η εμπειρία του φάιναλ έιτ αποδεικνύεται ιδιαίτερα επίπονη, αφού η αποστολή αναχώρησε στις 07.30 οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, έφτασε στην Αμαλιάδα στις 17:30 και στις 18:00 ξεκίνησε την προπόνησή της! Μάλιστα, επειδή το ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι ομάδες είναι στην Αρχαία Ολυμπία (περίπου 45΄λεπτά) οι παίκτες έφτασαν σχεδόν κατάκοποι στα κρεβάτια τους μετά τις 20.00… Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Δικέφαλος θα παραταχθεί χωρίς τον Γιόρντι Γκενς που έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο Σαουτσέντο ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία του.

"ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ για το καλύτερο. Δεν μένουμε στα προβλήματα. Παίζουμε με μια από καλύτερες ομάδες, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε" είπε ο Βλάντιμιρ Μπογκοέφσκι, ενώ ο Βασίλης Πλίκας συμπλήρωσε: "Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα και έχουμε μεγάλες αντοχές. Δεν έχω κανένα άγχος. Όλοι ξέρουμε τη σπουδαιότητα του αυριανού παιχνιδιού, αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο". Στον Παναθηναϊκό αντιθέτως προβλήματα δεν υπάρχουν κι οι πράσινοι μετά το ναυάγιο της Μαγιόρκα (Τοπ τιμς καπ) θέλουν να αποδείξουν ότι δικαίως κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. "Είμαστε έτοιμοι για την αποστολή που έχουμε μπροστά μας, σε μια διοργάνωση που είναι πολύ σημαντική, καθώς η κατάκτηση του τίτλου σημαίνει έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς λιγκ", είπε από την πλευρά του ο Χαβιέρ Βέμπερ.