Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τον πήρε "εργολαβία" - ξεπέρασαν τα όρια - λουλουδίνιο - συστράτευση για τον τακίδη - ο κάκος και ο ύμνος :: 21/3/2006 19:13:40) 

Τον πήρε "εργολαβία"

Αλματώδης είναι η εξέλιξη του Ντάνιελ Φερνάντεζ (φωτογραφία) τον τελευταίο χρόνο και ο ίδιος έχει την εξήγηση. "Μιχόπουλος" είναι η μόνη λέξη που λέει. Την ίδια απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε για το πέναλτι που απέκρουσε στη Νέα Σμύρνη. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, της Μπέρνλι και της Κρίσταλ Πάλας, έχει πάρει "εργολαβία" τον 22χρονο Πορτογάλο.

Γ.Κ.

Ξεπέρασαν τα όρια

Έντονα ενοχλημένος ήταν ο Γιώργος Σπανουδάκης από τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν και πάλι εναντίον της μητέρας του. "Τους καταλαβαίνω όταν βρίζουν εμένα. Γιατί όμως τη μητέρα μου; Τι τους φταίει;", αναρωτιόταν. Η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς υπέστη κάταγμα στο γοφό και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δ.ΒΛ.

Λουλουδίνιο

Μπον βιβέρ ο Ρομπέρτο Ντε Ασίς Μορέιρα. Ο αδελφός του Ροναλντίνιο, το βράδυ του Σαββάτου, μόλις γύρισαν οι άνθρωποι του Άρη από την Καλαμάτα, ζήτησε να βγει στη Θεσσαλονίκη. Οι παράγοντες των "κίτρινων" δεν του χάλασαν χατίρι. Απολογισμός; Μερικές εκατοντάδες δίσκοι λουλούδια.

Α.Τ.

Συστράτευση για τον Τακίδη

Μέχρι και το ΙΧ αυτοκίνητό του έβγαλε στο σφυρί ο πρώην διαιτητής Α' εθνικής Δημήτρης Τακίδης, για να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να βρει θεραπεία στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο σύνδεσμος διαιτητών Θεσσαλονίκης μέσω του Δημήτρη Καλόπουλου συγκέντρωσε το ποσό των 4.060 ευρώ. Ο τραπεζικός λογαριασμός του Τακίδη είναι: ALPHA BANK: 880-002101-057158.

Π.ΧΑΡ.

Ο Κάκος και ο ύμνος

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς "πάγωσαν" μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Αναστάσιος Κάκος κληρώθηκε να σφυρίξει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Κερκυραίος ρέφερι είναι δηλωμένος φίλος του "τριφυλλιού" και θρυλείται ότι έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του ακούγοντας στη διαπασών τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Π.Μ.