Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( "βουλιαξε" το αλεξανδρειο απο τον κοσμο και το παθος του :: 28/3/2006 22:26:34) 

Το Αλεξάνδρειο γνώρισε για μια ακόμη φορά μεγάλες στιγμές χθες το βράδυ.

"ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ

Ατμόσφαιρα "ηφαίστειο"

Από νωρίς ντύθηκε στα κίτρινα το γήπεδο

Η θέληση του κόσμου του Άρη για πρόκριση στον τελικό του ULEB Cup ήταν τεράστια. Γι' αυτό και εκφράστηκε με… τεράστιο τρόπο. Οι 5.500 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Παλέ δημιούργησαν για άλλη μια φορά την ατμόσφαιρα που κάθε ομάδα θα ζήλευε.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Μόνο, όμως, ο Άρης έχει το προνόμιο να την χαίρεται… Από τις 6 το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα. Οι φίλαθλοι άρχισαν να καταφθάνουν στο Αλεξάνδρειο για να μπουν άμεσα στο κλίμα του αγώνα. Όλοι ντυμένοι στα κίτρινα, όλοι φώναζαν για τον "θεό του πολέμου" και αγωνιούσαν για το τζάμπολ. Η αποστολή της Χέμοφαρμ έφτασε στο Παλέ περίπου στις 7.15 όμως δεν υπήρχαν αποδοκιμασίες ή υβριστικά συνθήματα. Ένα πεντάλεπτο αργότερα ο Ράιαν Στακ, ο Γιώργος Σιγάλας και ο Αντώνης Ασημακόπουλος που έφτασαν ταυτόχρονα στο γήπεδο, γνώρισαν την αποθέωση από τους 2.000 περίπου φιλάθλους και μπήκαν σαν… φυγάδες μέσα στο Παλέ! Οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν να ζητούν "το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό" και οι παίκτες δίχως αμφισβήτηση "πετούσαν".

Μέσα στο γήπεδο από τις 7.30 και έπειτα ξεκίνησε το γλέντι. Οι φίλαθλοι ήταν συνεχώς όρθιοι, φώναζαν συνθήματα για τον τελικό και μόλις ο Κόρεϊ Μπρούερ μπήκε για ζέσταμα… πανζουρλισμός! Ακολούθησαν οι Ουίλκινσον, Χαριτόπουλος και Ορφανός και γνώρισαν και αυτή την αποθέωση. Τα "φημισμένα" χαρτάκια ήταν κομμένα και τοποθετημένα σε κούτες και μοιράστηκαν σε όλες τις κερκίδες, μέχρι και τα επίσημα. Γι' αυτό άλλωστε το τζάμπολ του αγώνα καθυστέρησε περισσότερο από πέντε λεπτά μια και όταν βγήκε η ομάδα το γήπεδο "πνίγηκε" από τα χαρτάκια.