Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οδκε κατά άρη για τον βορεάδη :: 22/3/2006 19:33:58) 

ΟΔΚΕ κατά Άρη για τον Βορεάδη

Η ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ελλάδας) επιτέθηκε χθες στην ΚΑΕ Άρης για την ανακοίνωσή της κατά του Λάζαρου Βορεάδη, υπερασπίζοντας το μέλος της. "Λυπούμαστε που ένα σωματείο σαν τον Άρη, που έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον θαυμασμό σχεδόν όλων των φιλάθλων της καλαθοσφαίρισης, εφόσον ισχυρίζεται ότι έχει τα στοιχεία για: 1) Ποιοι είναι οι παράγοντες της καλαθοσφαίρισης που ενοχλημένοι από την πορεία του Άρη, επιθυμούν να επηρεάσουν το χώρο της διαιτησίας, 2) Ποιοι εκμεταλλεύονται τον εκφρασμένο πόθο συγκεκριμένων διαιτητών να αναδειχτούν σε "υπερδιαιτητές" στην ερχόμενη Ολυμπιάδα, 3) Ποιοι διαιτητές υπερηφανεύονται για τις πολιτικές τους διασυνδέσεις, θα έπρεπε να φέρει ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης…", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και επισημαίνεται πως η ΟΔΚΕ θα παραπέμπει η ίδια τους διαμαρτυρόμενους στην αθλητική δικαιοσύνη εφόσον δεν θα παραπέμπονται αυτόματα.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε χθες ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Χέμοφαρμ, την προσεχή Τρίτη στο Αλεξάνδρειο. Οι τιμές των εισιτηρίων: Θύρα 1, 4, 7, 8, 9, 10: 15 ευρώ, Θύρα 2-3: 20 ευρώ, Θύρα 5-6: 10 ευρώ (αποκλειστικά από τους συνδέσμους). Υπάρχει επίσης παιδικό εισιτήριο των πέντε ευρώ, για παιδιά ηλικίας από 6 ως 12 ετών.

Πολυτιμότερος (πάλι) ο Λάζος

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με τους 25 πόντους, τα 8 ριμπάουντ και τα 10 κερδισμένα φάουλ κατάφερε να συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της ULEB και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης, οδηγώντας τη Διναμό Μόσχας στη νίκη μέσα στο Ισραήλ. Δεύτερος, στη σχετική λίστα ήταν ο Μάριο Όστιν της Χάποελ Ιερουσαλήμ που είχε 21 πόντους και 17 ριμπάουντ και σύνολο 32 βαθμούς. Τρίτος ήταν ο Μάιρ Τσάτμαν της Διναμό με 27 βαθμούς, τέταρτος ο Αντώνης Φώτσης επίσης της Διναμό με 26 ισοβαθμώντας με τον Κόρεϊ Μπρούερ.