Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αντικαθιστανται οι εξι εκπτωτοι στον α.σ. και δρομολογουνται εξελιξεις :: 15/3/2006 21:15:32) 

Εξι νέα μέλη θα έχει από την επόμενη εβδομάδα το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης.

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εκλογές το 2007

Ο Ερασιτέχνης Άρης προχωρά στην αντικατάσταση των έξι μελών του διοικητικού συμβουλίου που κηρύχθηκαν έκπτωτα από τη διαπιστωτική πράξη του (απερχόμενου) Γ.Γ.Α. Κώστα Κουκοδήμου. Η διοίκηση όμως θα συνεχίσει τη θητεία της, αφού τονίζεται πως "εκλογές θα γίνουν το Μάιο 2007"

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Από τη στιγμή που και επίσημα επιδόθηκε η διαπιστωτική πράξη, οι έξι παράγοντες (Ματθαίου, Σκόρδας, Γρανούζης, Μπεκιάρης, Δεσύπρης, Παπαδόπουλος) είναι έκπτωτοι του αξιώματός τους. Η αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας δεν δίνει αναστολή στην ισχύ της, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με μια ανάλογη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Οι ενέργειες προς το ΣτΕ μπορεί να γίνουν έως και 60 μέρες, αφού ενημερώθηκαν όσοι αναφέρονται στη διαπιστωτική πράξη.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ εβδομάδα η διοίκηση του Α.Σ. Άρης θα συνεδριάσει για να προχωρήσει κατά το τυπικό μέρος στην αντικατάσταση των έξι μελών με τους πρώτους έξι σε ψήφους επιλαχόντες των τελευταίων εκλογών. Το καταστατικό του συλλόγου επιτρέπει στη διοίκηση να λειτουργεί με οκτώ μέλη. Απόντων των έξι, απομένουν εννέα, ωστόσο η αντικατάσταση και εν συνεχεία η ανασυγκρότηση του συμβουλίου σε σώμα θα προχωρήσει, πέρα από τις ενέργειες των έξι για το ζήτημα της έκπτωσης.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ χρονικό διάστημα και με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρατηρείται και πάλι κινητικότητα στην πλευρά των εξωδιοικητικών παραγόντων, στην κατεύθυνση διερεύνησης του αν μπορεί να προσβληθεί η νομιμότητα του διοικητικού συμβουλίου και να οδηγηθεί σε εκλογές ο Α.Σ. ώστε να διεκδικήσουν όσοι το επιθυμούν τη διοίκηση που έχει δυνατότητα παρέμβασης στα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, ως θεματοφύλακας και κάτοχος 10% των μετοχών. Όμως στην Παπαναστασίου είναι κάθετοι: "Εκλογές στον Α.Σ. Άρης θα γίνουν στο τέλος της θητείας της διοίκησης, το Μάιο του 2007".

Πάντως παρουσιάζει ενδιαφέρον η καταγραφή των κινήσεων της άλλης πλευράς. Προς το παρόν αρνείται να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε από τις κινήσεις της αν και φημολογείται το ότι μελετούν να κινηθούν δικαστικά.