Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ανυπομονεί ο γουίλαν στον πανιώνιο ) 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ανυπομονεί ο Γουίλαν στον Πανιώνιο

Η επιστροφή των τραυματιών στο συντομότερο δυνατόν διάστημα, απασχολεί τον Ρόνι Γουίλαν, που είχε χθες συνάντηση με το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου για να ενημερωθεί, σχετικά με την πορεία των αποθεραπειών και τις πιθανές ημερομηνίες επανένταξής τους στις προπονήσεις των "κυανέρυθρων".

Ο Αντώνης Σαπουντζής παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στον δεξιό προσαγωγό του, αλλά θα κάνει και ενέσεις για να επισπεύσει την επιστροφή του στην ομάδα και πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Γουίλαν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Καμίτσης θα κάνει, επίσης, ένεση για να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας των ελπίδων

Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

Έναρξη στο πανευρωπαϊκό ελπίδων

Μετά τους έφηβους και η ομάδα των ελπίδων ξεκινά σήμερα τις προσπάθειές της σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα στο Τραπάνι της Ιταλίας, οι παίκτες του Θανάση Παπαδημητρίου, θέλουν να είναι οι πρώτοι στην ιστορία των ελπίδων που θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Το αργυρό μετάλλιο είναι η μεγαλύτερη διάκριση για τις ελπίδες και ήταν το 1992 με την ομάδα των Σιγάλα, Μπουντούρη, Μυριούνη και Οικονόμου.

Ωστόσο, όμως οι τωρινοί πρωταγωνιστές είναι πικραμένοι αλλά και αποφασισμένοι να δείξουν τι αξίζουν μέσα στο γήπεδο. "Νιώθουμε πικραμένοι γιατί κανείς δεν θέλησε να παρακολουθήσει την προσπάθειά μας μέχρι να φτάσουμε εδώ. Αν όλα πάνε καλά θα ακουστούν πολλά. Αλλιώς θα τα κρατήσουμε για λογαριασμό μας. Είναι, όμως, κρίμα πραγματικά. Και να σκεφτεί κανείς πως εδώ παίζουν πολλοί παίκτες ομάδων της Α1", τόνισε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Δημήτρης Δέσπος.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Παπαδημητρίου, τόνισε ότι η ελληνική ομάδα βρίσκεται στο ίδιο, ίσως και καλύτερο επίπεδο με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

"Για την πορεία μας πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό που εγώ ονομάζω νόμο του τουρνουά. Σε αυτού του είδους τα τουρνουά που διαρκούν 7-8 ημέρες μπορείς με μια νίκη να φτάσεις πολύ ψηλά, αλλά με μια ήττα να βρεθείς στο κενό. Δεν εκφράζουν απόλυτα την αξία μιας ομάδας" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ελπίδων.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:

Α` Όμιλος 10.30 Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία 16.00 Γαλλία-Κροατία 22.00 Γερμανία-Ιταλία Β` Όμιλος 12.30 Ισραήλ-Σλοβενία 18.00 Λιθουανία-Τουρκία 20.00 Λετονία-Ισπανία