Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι παικτες του ηρακλη επεστρεψαν στις προπονησεις και περιμενουν :: 8/3/2006 20:54:51) 

Οι μπασκετμπολίστες του Ηρακλή ξαναφόρεσαν τις φόρμες τους και προπονήθηκαν χθες.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Το μπαλάκι στον Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής καλείται να δώσει κατά τη σημερινή σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου τη λύση, παρέχοντας τις εγγυήσεις που ζητούν οι παίκτες για την αποπληρωμή των συμβολαίων τους. Οι παίκτες, πάντως, φόρεσαν ξανά χθες τις φόρμες τους κι επέστρεψαν στις προπονήσεις περιμένοντας το αποτέλεσμα της αποψινής συγκέντρωσης

Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Η σημερινή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχή που κήρυξαν οι παίκτες. Θα έχει αποκλειστικό θέμα το μπάσκετ και την προοπτική εξεύρεση λύσης στο οικονομικό πρόβλημα που είναι και το πρωτεύον αυτή τη στιγμή για την "κυανόλευκη" ομάδα.

ΗΔΗ οι ιθύνοντες της ΚΑΕ και του Γ.Σ. έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια ανεύρεσης χρημάτων και την επόμενη βδομάδα θα μοιράσουν ένα σημαντικό ποσό στους παίκτες από τα προγραμματισμένα έσοδα. Με τη δόση που έχουν εισπράξει για τη χορηγία του Γιάννη Σαρηκεχαγιά, τη δόση από τα τηλεοπτικά που θα εκταμιευτεί εντός των ημερών και κάποια άλλα έσοδα οι παίκτες θα είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Ιανουάριο. Όσο για τα υπόλοιπα χρήματα οι παράγοντες αναζητούν κι άλλες πηγές και χτυπούν διάφορες πόρτες, για να καλυφθεί το ποσό που προβλέπεται να εισπράξουν οι παίκτες, βάσει των συμβολαίων τους ως το τέλος της χρονιάς. Ευελπιστούν ότι θα συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό με τη συνδρομή και των επώνυμων Ηρακλειδέων και το ποσό που θα απομείνει σύμφωνα με πληροφορίες θα το εγγυηθεί ο Ερασιτέχνης.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ του σημερινού διοικητικού συμβουλίου βρίσκονται και οι παίκτες που χθες το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά, αφού πρώτα παρακολούθησαν σε βίντεο αποσπάσματα από πρόσφατους αγώνες του Αμαρουσίου. "Εμείς κάναμε ένα βήμα καλής θέλησης και περιμένουμε να δούμε κάποια κίνηση από τη διοίκηση στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) συγκέντρωση, ώστε να δείξουν ότι μας υπολογίζουν και θέλουν να βοηθήσουν εμάς και κατά συνέπεια την ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δέδας. Ο Κώστας Χρήστου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο που δεν είναι όμως σοβαρό.

Ο ΓΚΡΕΓΚ ΤΖΕΝΚΙΝΣ και ο Μάικ Κινγκ που ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν πείστηκαν να παραμείνουν μέχρι νεοτέρας. Χθες, μάλιστα, δόθηκε στον πρώτο το αυτόματο αυτοκίνητο που χρειαζόταν για τις μετακινήσεις του.

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ σε συμφωνία για χορηγία βρίσκεται η ΚΑΕ Ηρακλής.