Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κουτσά στραβά... ως το καλοκαίρι :: 8/3/2006 20:25:25) 

ΓΟΥΜΕΝΟΣ

Κουτσά στραβά… ως το καλοκαίρι

Αφού και οι μετοχές είναι στην κατοχή του, ακόμη και οι δικοί του άνθρωποι πιέζουν τον Γιάννη Γούμενο (φωτογραφία) να τις πουλήσει και να απεμπλακεί από τον ΠΑΟΚ, επειδή εκτιμούν ότι η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, δύσκολα αναστρέφεται, αλλά ο ίδιος δεν φέρεται διατεθειμένος να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να παραδώσει τον ΠΑΟΚ όσο - όσο.

Τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει πόρους, για να ανταποκριθεί στις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις, που υφίστανται αυτή την εποχή, χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει τη σεζόν όσο πιο… αναίμακτα γίνεται και στο τέλος της, είτε να πουλήσει την ΠΑΕ με καλύτερες για τον ίδιο προϋποθέσεις, είτε να επιχειρήσει να παίξει τα… ρέστα του το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα.

Οι παίκτες, πάντως, που έχουν λαμβάνειν αρκετά, φέρονται να έχουν αποφασίσει να μην τον πιέσουν περισσότερο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, κατανοώντας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ότι οποιασδήποτε μορφής κινητοποίηση κι αν επιλέξουν, απλά θα τη χειροτερέψουν. Η άποψη που έχει εκφραστεί στα αποδυτήρια είναι "περιμένουμε να βγει η σεζόν και τότε κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει".