Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με κοστα και φλορες κατα της βεροιας :: 8/3/2006 19:41:31) 

Εναντίον της Βέροιας επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Πάουλο Κόστα.

ΜΕ ΚΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΛΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Λίφτινγκ στην ενδεκάδα

Οι απουσίες των ανέτοιμων Πασσαλή, Καρατζιοβαλή, Νάιντου και Σανχούρχο, του απόντα Κάσερες και οι αμφιβολίες για τους Αμπελά και Γκαρσία, (προπονήθηκαν χθες αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι) καθιστούν πιθανές τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια. Ο Σεμπαστιάν Φλόρες και ο Πάουλο Κόστα, είναι οι προφανείς επιλογές για την αντικατάσταση των δύο τελευταίων αν και ακόμη ο προπονητής του Άρη (σήμερα στις 14:15 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου) δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ κλήθηκε η ΠΑΕ Άρης για υβριστικά συνθήματα οπαδών κατά της βοηθού διαιτητή Μπαϊρακτάρη και ρίψη αντικειμένων κατά αστυνομικών στην Καστοριά. Οι "κίτρινοι" θα απολογηθούν στο δικαιοδοτικό όργανο Θεσσαλονίκης.

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των έξι μελών του δ.σ. του Α.Σ. Άρης που κηρύσσονται έκπτωτοι από το αξίωμά τους με τη διαπιστωτική πράξη του Κώστα Κουκοδήμου από τους έξι πρώτους αναπληρωματικούς συμβούλους, είναι η πρώτη και πιθανότερη εκδοχή, από την ώρα που θα κοινοποιηθεί στο σύλλογο το σχετικό έγγραφο.