Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συγγνώμη του "παναθλητικού" προς το δήμο συκεών ) 

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Συγγνώμη του "Παναθλητικού" προς το δήμο Συκεών

Την καλή συνεργασία με το δήμο Συκεών επιδιώκει, σύμφωνα με επιστολή της διοίκησης, ο αθλητικός σύλλογος "Παναθλητικός" στην οποία ζητά συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά προπονητού και εφόρου, απέναντι στο πρόσωπο του δημάρχου και του αντιδημάρχου Αθλητισμού, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Επιπλέον, η διοίκηση, μέσω του αντιπροέδρου του συλλόγου, Δημήτριου Μπεγλέρη, ζητά μια συνάντηση με το δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις με το δήμο. Η στάση του δημάρχου είναι θετική, στο βαθμό που ο κ. Δανιηλίδης, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ικανοποίησή του για την αποκάλυψη, όπως επισημαίνει, της αλήθειας.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μπάσκετ Ηλυσιακός - Έσπερος, Supersport 19.00 (Ζ) Χάντμπολ Ιωνικός Ν. Φ. - ΑΣΕ Δούκα, Supersport 17.30 (Ζ)

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ TV 10016.00Ώρα για μπάσκετ Supersport17.00Σούπερ πρόβλεψη TV 10018.15Πλανήτης ποδόσφαιρο ΕΤ319.00Αθλητικό Ημίωρο ΩΜΕΓΑ TV19.00Ωμέγα σπορ ΝΕΤ19.30ΣπορΝΕΤ ΕΤ120.10Ο γύρος του κόσμου με μία μπάλα ΩΜΕΓΑ TV24.00Το βήμα των φιλάθλων