Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μηδαμινη και χθες η κινηση των εισιτηριων :: 23/2/2006 22:11:29) 

Η χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων έχει προκαλέσει… νευρικότητα στη διοίκηση του Γιάννη Γούμενου, αφού στην Τούμπα περιμένουν πώς και πώς τα έσοδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τριψήφιος αριθμός

Παγερά αδιάφορος εξακολουθεί να παραμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ούτε χθες, έσπασε το φράγμα των χιλίων εισιτηρίων και πλέον, δύο μέρες πριν από το παιχνίδι, είναι αμφίβολο αν στην Τούμπα θα επικρατεί την Κυριακή ατμόσφαιρα ντέρμπι… Όπως είναι γνωστό, οι οργανωμένοι εμμένουν στην αποχή τους, δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την πολύ χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων, ενώ την ίδια ώρα, βρίσκουν άλλα πεδία αντιπαράθεσης με την σημερινή ιδιοκτησία.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ που "επισκέφτηκαν" το βράδυ της Τετάρτης τα γραφεία του Ερασιτέχνη, έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι όταν συζήτησαν με τον Θανάση Κατσαρή και πήραν τη διαβεβαίωσή του ότι "όσο είναι αυτός στον ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να υπογράψει ποτέ, για να δοθεί το γήπεδο σε οποιονδήποτε αμφιβόλου προελεύσεως επιχειρηματία", ενώ από χθες, τα βέλη άρχισαν να πέφτουν στη διοίκηση, με αφορμή το γεγονός ότι δεν υποστήριξε σε δικαστήριο του Πειραιά, τη μήνυση που είχε καταθέσει προ τριετίας η διοίκηση Μπατατούδη κατά των Σπάθα και Βούλγαρη. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, δηλαδή τον Γιάννη Γούμενο; Η χαμηλή προπώληση των εισιτηρίων έχει προκαλέσει… νευρικότητα, αφού στην Τούμπα περιμένουν πώς και πώς τα έσοδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να καλύψουν άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν τις τελευταίες δύο τρεις μέρες στην Αθήνα και σύμφωνα με το περιβάλλον του, είχε επαφές με διάφορους επιχειρηματίες, προκειμένου να βοηθήσουν την… κατάσταση.